Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Μόλις κρυώσει, θα γίνει μάχη!!
Μόλις κρυώσει, θα γίνει μάχη!!
Αλλο είναι το ερώτημα
Τι θα φάμε για βραδυνό
Τσούφλάκι?Σοβλάκι?
Παίζει και σπανακότα! :142:Σουφλάκι το λένε οι αθρώποι. :136:
Και τζήζκέηκ! :143:
Σιγά μην παίζει και σπακανοτυρόπιτα κύριε Δόγγανε... :136: :143:Παίζει και σπανακότα! :142:
Κρύωσε, αντε γειά τώρα..
ε??? απο τις φωτό που έχω δει, δεν χρειάζεσαι δίαιτα!εμένα δε με νοιάζει γιατί κάνω δίαιτα!:136:
Εγώ τους το είπα! :137: :138:Μα πως σας ήρθε εσάς των γυναικών ότι οι άντρες σας θέλουμε κοκαλιάρες δεν μπορώ να καταλάβω..... :121:
Αααααα εδώ τα χαλάμε κόκαλα ρε και τα μυαλά στα κάγκελα..... γούστα είναι αυτά αχαχαχαχαχαχαε??? απο τις φωτό που έχω δει, δεν χρειάζεσαι δίαιτα!
Μα πως σας ήρθε εσάς των γυναικών ότι οι άντρες σας θέλουμε κοκαλιάρες δεν μπορώ να καταλάβω..... :121:
σ' ευχαριστώ βρε Chris!:128:ε??? απο τις φωτό που έχω δει, δεν χρειάζεσαι δίαιτα!
Μα πως σας ήρθε εσάς των γυναικών ότι οι άντρες σας θέλουμε κοκαλιάρες δεν μπορώ να καταλάβω..... :121:
Μα δεν σου έκανα κομπλιμάν την αλήθεια σου είπα!σ' ευχαριστώ βρε Chris!:128:
αλλά δεν αλλάζω γνώμη!:137:
Γιατί δεν τρως τα σουφλάκια του niklaus? :138:Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Αφού πεινάει βρε ο άνθρωπος γιατί να φάει τα σουφλάκια μου? :142: :136:Γιατί δεν τρως τα σουφλάκια του niklaus? :138:
Τι περιμένεις παλιάνθρωποι :103:Αφού πεινάει βρε ο άνθρωπος γιατί να φάει τα σουφλάκια μου?
ε??? απο τις φωτό που έχω δει, δεν χρειάζεσαι δίαιτα!