Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.524
Νυστάζω... meeting... πισίνα... θάλασσα... τουφεκίδι... :116:
...
...
... ψαρούκλες... κάρβουνα... ο Τσαρουχάς ψήνει... εγώ τρώω... ο Μελίδης πλένει τα πιάτα... :116:Νυστάζω... meeting... πισίνα... θάλασσα... τουφεκίδι... :116:
...
φαγητό ...service συτοκίνητο...ταχυδρομείο ...τράπεζες ...φαγητό...γραφείο....φαγητό ...γυμναστήριο ....φαγητό...γραφείο....φαγητό................................σκ...:135:
ΠΟλύ ενεργό σε βλέπω .... στο φαγητό μόνο...:135:... ψαρούκλες... κάρβουνα... ο Τσαρουχάς ψήνει... εγώ τρώω... ο Μελίδης πλένει τα πιάτα... :116:
Την μπελούτσι ειδικά , ηγενικά την μόνικα?να ξαναφτυσω την μονικα μπελουτσι, και αυτη να με παρακαλαει γονατιστη:143:
πωπω ζεστη ειμαι σαν κοτοπουλο τι ηθελα ως αργα τον τριαναφυλοπουλο:138:
Οχι άλλο σολομο , λιγο κάλβο δεν εχεις?
άσε τις γενικολογίες ρε! Πες καλύτερα γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... :135:φαγητό ...φαγητό...φαγητό ...φαγητό...φαγητό................................σκ...:135:
..σκεφτόμουν τι πρέπει να ετοιμάσω για κάθε ένα από τα 5 γεύματα μου....:138:Μα καλά αν απο το πρωί σκέφτεσαι 5 φορές το φαγητό , τις υπόλοιπες ωρες της ημέρας τι κάνεις?:138:
...ρίξε και λίγο κρέας στο μενού....:138:άσε τις γενικολογίες ρε! Πες καλύτερα γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... γιαούρτι... μέλι... καρύδια... :135:
:142::142:Γ%$&* τη δουλεια μου, τελειωνε, καντο, προχωρα MAC , αντε, μπανιο, μπανιο, πισινα, κλαμπ σαντουιτς-φραπε-μπυρα-σαμπανια-φρουτοσαλατα-πιπινια. πωπωπω τι μαγιο...Βλασης, ..RS4, εγκαινια βραδυ,ωχ, ωχ ωχ..φωτο βγαλε, εδω , μ αυτον ωχ , κρασι, τελειωνε, σπιτι αχχχχχ κρεβατι δωσε σπρωξε..
Eιδες ειδες...ειμαστε πολυπλοκα οντα, απ ολα εχει ο μπαχτσες!:142::142: