Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.524
Ζέστη!
...
...
Επαλείφοντας την νέα αντιηλιακή-αντισεληνιακή κρέμα με άμεση απορρόφηση,αυξημένη ενυδάτωση και ολοκληρωμένη...προστασία.:612:bhutia-bhutia είσαι εδώ?:611:
Η σημερινή ημέρα δημιουργεί την ανάγκη να διατυπωθεί το παραπάνω και αντιστρόφως:...να έχετε ένα όμορφο απόγευμα....και μη χάνετε ποτέ το χαμόγελο σας...:119:
Γιατί? Είναι καμιά γιορτή σήμερα?:138:Επαλείφοντας την νέα αντιηλιακή-αντισεληνιακή κρέμα με άμεση απορρόφηση,αυξημένη ενυδάτωση και ολοκληρωμένη...προστασία.:612:
Η σημερινή ημέρα δημιουργεί την ανάγκη να διατυπωθεί το παραπάνω και αντιστρόφως:
΄΄Να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο και να μη χάνετε ποτέ το...απόγευμά σας΄΄.
Πάω παραλία. Θα 'ρθει κανείς;
...
Μετά τον ψόφο...εμπιστοσύνης,ξεπαύλωσαν.Γιατί? Είναι καμιά γιορτή σήμερα?:138:
Μην παραλείψεις να τσεκάρεις και τις συνταγές...χοιρινού με σελινόριζα.:137:Δείτε τι αναγκάζομαι να διαβάσω για να καταλάβω τι λέει ο bhutia!:116:
Με ντομάτα ή αυγολέμονο?:107:Μετά τον ψόφο...εμπιστοσύνης,ξεπαύλωσαν.
Μην παραλείψεις να τσεκάρεις και τις συνταγές...χοιρινού με σελινόριζα.:137:
Με παστουρμά.Και γιά γαρνιτούρα,βράσε...όρυζα.:126:Με ντομάτα ή αυγολέμονο?:107:
Όπως και να 'χει......
Τώρα με την κρίση, τα μπουζούκια τέρμα. Αντικαταστάθηκαν με μπαγλαμαδάκια που είναι μικρότερα... :410:θέλω μπουζούκια.....:138:
:142::142:Τώρα με την κρίση, τα μπουζούκια τέρμα. Αντικαταστάθηκαν με μπαγλαμαδάκια που είναι μικρότερα... :410:
Καλημέρα Annie!!!:608:καλημέρααααα.......!!
Κάθε Σαββάτο στο Maya Maya είμαι, με Κωστόπουλο και Πάζη :116: ποτάκι 10 ευρά, της κακομοίρας λέμε !θέλω μπουζούκια.....:138:
μεσοπροθεσμα γλεντακια βλεπω τρελλο αγορι ετσι?????/Κάθε Σαββάτο στο Maya Maya είμαι, με Κωστόπουλο και Πάζη :116: ποτάκι 10 ευρά, της κακομοίρας λέμε !