- Reaction score
- 4.458
Εγώ τρώω γεμιστά :119:
Με γέμιση?Εγώ τρώω γεμιστά :119:
για σου ρε μικρολιμανο
το μονακο της ελλαδας:126:
Ερχεσαι και τρως παγωτακι στο συνταγμα και δε μας φερνεις που ειμαστε και κοντα, να σε κερασουμε καφεδακι.Εγώ τρώω γεμιστά :119:
Να σκεφτω κατι καλο.....
Α ναι σε λιγο με φιλους
![]()
Σιγα ρε συ πως κάνεις έτσι? Κάθε μέρα εκει είμαι. :116:πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωω :404:
Αλλη χαμενη ψυχη απο δω.....Σκέφτομαι πως σπίτι έχω κεφτεδάκια και μουσακά !!! :116:
Η ψυχή μου μια χαρά (βρωμικη) είναι να την αφήσεις ήσυχη. :410:Αλλη χαμενη ψυχη απο δω.....
Που σαι συ ρε χαμενε Νο....
Ωχχχ δε λεω νουμερο .....κοιταει ο μεγαλος αδελφος....:433:
Νταξ ο καθενας με οτι τη βρίσκει.ρε γαμωτο θέλω τον Azur 840A.....τον ποθω ρε παιδί μου!
μα και τα προβατα ειναι ωραια.... στα καρβουνα παιδακια:116:Νταξ ο καθενας με οτι τη βρίσκει.
Ο Gene Wilder ποθούσε ένα πρόβατο ας πούμε... :116:
Aν ποθούσες προβατο θα σου ερχόταν πιο φθηνά όμως... :136:
Κατά περίπτωση και τα δύο... τα Αγγλικά είναι ιδιαιτέρως περιφραστικά και εύπλαστα στην χρήση των λέξεων. Η απόδοση του νοήματος γίνεται συχνά/κυρίως από τα συμφραζόμενα...Ποια είναι η σωστή μετάφραση του αγγλικού active? ....ενεργό ή ενεργητικό? ...και γιατί?
Λέμε ενεργός πολίτης, ενεργό μέλος, ενεργό ηφαίστειο, ενεργό στοιχείο αλλά και ενεργητικά ρήματα, ενεργητική φωνή, ενεργητικοί δορυφόροι.
Εσυ δεν είσαι που φόραγες t-shirt που έγραφαν πανω στα @@ μου!Μα γιατί μου στέλνουν mail "enlarge your tool today" ;