Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
23.347
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

διακοπες αδεια διακοπες αδεια φρεντος γκαπουτσινος ξαπλωστρα παραλια διακοπες αδεια αμμουδια βαρκουλα τον ντακο που λεγαμε αραλικι διακοπες αδεια το γ@μWκαραβο δεν τελειωνει π@#στη χοντρε θα σε βουτηξω απο τη κοντρα γεφυρα οι πολωνοι ειναι μλκς διακοπες αδεια οχι αλλα μΥτηνγκ

Reaction score
0

καλοκαίρι...διακοπές...παραλία...ζέστη..βόλτες...σεξ...παγωτό ....βουτιές...ήλιος...σεξ....θάλασσα...παραλία...ζέστη.........

:106:...δεν αντέχω ούτε λεπτό τους κρύους και τους ξενέρωτους.....ούτε καν το καλοκαίρι:142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.712

Φοβερός τραγουδιστής αυτός ο Beny More!

Reaction score
0
Αμμουδιά.... γυμνοί ....κάνουμε έρωτα... το νερό αγκαλιάζει τα κορμιά..... ο ουρανός με τα αμέτρητα αστέρια αποτελεί το ιδανικό σκηνικό....είμαι τυχερός που είμαι εδώ...είμαι τυχερός που σε νοιώθω.... σε θέλω....

Reaction score
152

Eνα παυσιπονο για τον πονοκεφαλο....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Να πιώ αλλο ενα? Να μήν πιώ.Να πιώ αλλο ενα? Να μήν πιώ.Να πιώ αλλο ενα? Να μήν πιώ.Να πιώ αλλο ενα? Να μήν πιώ.Να πιώ αλλο ενα? Να μήν πιώ.

Reaction score
15.543

Nαταν Πρωτοχρονια να ριχνα καμια βουτια να παρω λιγο δροσουλα....:112:

Τωρα ειναι κατουρλιο.......:133:

Reaction score
871
Είναι κάτι φεγγάρια που σε πάει γ@μιώντ@ς στα πάντα όλα...σε βαράει σαν το χταπόδι παντού...στις σχέσεις, στα φράγκα, στη δουλειά, στο mood, στη γκαντεμιά...δε σ' αφήνει να σηκώσεις κεφάλι με τίποτα...

Είναι και κάτι άλλα όμως γ@μοφέγγ@ρ@ που σε ανεβάζει και σε απογειώνει και σε πάει στους εφτά ουρανοί...και πετάς και απολαμβάνεις και είναι δύσκολο να το πιστέψεις και καμιά φορά δυσκολεύεσαι ν' αποφασίσεις με ποιον άγγελο να πιεις παρέα......

Reaction score
968
αμπρδ.......μπρδ!!!!

Με 8 μύρια βρέθηκε η κόρη του Άκη

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…

Με αυτά που διαβάζουμε σήμερα θα μας πέσουν τα μαλλιά. Άκου 8 εκατομμύρια ευρώ η κόρη του Άκη. Που το βρήκε ρε παιδιά και πότε δούλεψε για να βγάλει τόσα χρήματα; Είναι τεράστιο το ποσό, δε μιλάμε για δέκα ή 20.000 ευρώ, είναι πολλά τα λεφτά Άκη. Πρέπει η υπόθεση να πάει μέχρι τέλους και αν προκύψουν αξιόποινες πράξεις να υπάρξει και βαριά τιμωρία. Δε γίνεται ο κόσμος να πεινάει, να χάνει τη δουλειά του και κάποιοι που διετέλεσαν στο παρελθόν υπουργοί μαζί με τα παιδιά τους να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Reaction score
8

Τον άκη μου και τη μοντούλα μου, μέσα:141:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.696

Πόσο το κιλό; :414:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.696

Πόσο το κιλό το αγόρασες εννοούσα!:105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.469
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134