διακοπες αδεια διακοπες αδεια φρεντος γκαπουτσινος ξαπλωστρα παραλια διακοπες αδεια αμμουδια βαρκουλα τον ντακο που λεγαμε αραλικι διακοπες αδεια το γ@μWκαραβο δεν τελειωνει π@#στη χοντρε θα σε βουτηξω απο τη κοντρα γεφυρα οι πολωνοι ειναι μλκς διακοπες αδεια οχι αλλα μΥτηνγκ
Αμμουδιά.... γυμνοί ....κάνουμε έρωτα... το νερό αγκαλιάζει τα κορμιά..... ο ουρανός με τα αμέτρητα αστέρια αποτελεί το ιδανικό σκηνικό....είμαι τυχερός που είμαι εδώ...είμαι τυχερός που σε νοιώθω.... σε θέλω....
Είναι κάτι φεγγάρια που σε πάει γ@μιώντ@ς στα πάντα όλα...σε βαράει σαν το χταπόδι παντού...στις σχέσεις, στα φράγκα, στη δουλειά, στο mood, στη γκαντεμιά...δε σ' αφήνει να σηκώσεις κεφάλι με τίποτα...
Είναι και κάτι άλλα όμως γ@μοφέγγ@ρ@ που σε ανεβάζει και σε απογειώνει και σε πάει στους εφτά ουρανοί...και πετάς και απολαμβάνεις και είναι δύσκολο να το πιστέψεις και καμιά φορά δυσκολεύεσαι ν' αποφασίσεις με ποιον άγγελο να πιεις παρέα......
Με αυτά που διαβάζουμε σήμερα θα μας πέσουν τα μαλλιά. Άκου 8 εκατομμύρια ευρώ η κόρη του Άκη. Που το βρήκε ρε παιδιά και πότε δούλεψε για να βγάλει τόσα χρήματα; Είναι τεράστιο το ποσό, δε μιλάμε για δέκα ή 20.000 ευρώ, είναι πολλά τα λεφτά Άκη. Πρέπει η υπόθεση να πάει μέχρι τέλους και αν προκύψουν αξιόποινες πράξεις να υπάρξει και βαριά τιμωρία. Δε γίνεται ο κόσμος να πεινάει, να χάνει τη δουλειά του και κάποιοι που διετέλεσαν στο παρελθόν υπουργοί μαζί με τα παιδιά τους να τρώνε με χρυσά κουτάλια.