- Reaction score
- 33
Καλημέρα σε όλους!
Καλημέρες...
Καλημέρα σε όλους!
Χθες το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια.
Γιατί πρέπει να ζούμε με αυτούς τους ρυθμούς ζωής?
Τι αμαρτίες πληρώνουμε?
Γιατί όλοι τσακώνονται με όλους?
Γιατί να μην ζούμε σε παραδεισένιο τοπίο με νερά - δέντρα κλπ?
Μήπως ζούμε στην κόλαση απο προηγούμενη ζωή? η εκεί είναι χειρότερα?
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
...Η μήπως ζούμε την επαναδιαπραγμάτευση αν θα μείνουμε στην κόλαση, κάτι σαν το ΔΝΤ.Μήπως ζούμε στην κόλαση απο προηγούμενη ζωή? η εκεί είναι χειρότερα?
Μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση είναι εδώ...Χθες το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια.
Γιατί πρέπει να ζούμε με αυτούς τους ρυθμούς ζωής?
Τι αμαρτίες πληρώνουμε?
Γιατί όλοι τσακώνονται με όλους?
Γιατί να μην ζούμε σε παραδεισένιο τοπίο με νερά - δέντρα κλπ?
Μήπως ζούμε στην κόλαση απο προηγούμενη ζωή? η εκεί είναι χειρότερα?
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Γεννήσαμε???σημερα πηγαν ολα καλα. μα ολα
περιεργα πραμματα , πρεπει να αρχισω να ανησυχω?
Πολλα τα γλεντια λεμε!!!!!!!!!!!!!!!...Η μήπως ζούμε την επαναδιαπραγμάτευση αν θα μείνουμε στην κόλαση, κάτι σαν το ΔΝΤ.
Κι ένα ανεκδοτάκι για χαλάρωμα:
Λέει η δασκάλα στο μάθημα της έκθεσης, σήμερα θα γράψετε για τα βουνά της Ελλάδος.
Γράφει κι ο Τοτός...
τα βουνά της Ελλάδος είναι πολλά και σε ένα απο αυτά μένει και ο παππούς μου κι έχει 2 αγελάδες μια άσπρη και μια μαύρη κι ένα βράδυ πήγε ο ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα.
Δασκάλα:
Τι αηδίες είναι αυτές είσαι εκτός θέματος και δεν με απασχολεί τι κάνει ο παππούς σου, και γράφουμε έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα.
Την επόμενη μέρα το θέμα της έκθεσης είναι τα ποτάμια της Ελλάδος.
Τοτός:
Τα ποτάμια της Ελλάδος είναι πολλά, τα περισσότερα εκβάλλουν απο τα βουνά και σε ένα απο αυτά μένει και ο παππούς μου που έχει 2 αγελάδες μια άσπρη και μια μαύρη κι ένα βράδυ πήγε ο ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα.
Δασκάλα:
Την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι τέτοιο θα τιμωρηθείς. Δεν με ενδιαφέρει ο παππούς σου και δεν γράφουμε υβριστικά, λέμε έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα.
Την επόμενη μέρα το θέμα της έκθεσης είναι τα δάση της Ελλάδος.
Τοτός:
Τα δάση της Ελλάδος είναι πολλά τα περισσότερα είναι στα βουνά και σε ένα απο αυτά μένει και ο παππούς μου που έχει 2 αγελάδες μια άσπρη και μια μαύρη κι ένα βράδυ πήγε ο ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα.
Δασκάλα:
Έλεος με τον παππού σου και είπαμε... έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα. Την επόμενη φορά που θα γράψεις τα ίδια αίσχοι θα σε διώξω απο το σχολείο.
Την επόμενη μέρα το θέμα της έκθεσης είναι οι λίμνες της Ελλάδος.
Τοτός:
Οι λίμνες της Ελλάδος είναι πολλές, μερικές βρίσκονται πάνω στα βουνά και σε ένα απο αυτά μένει και ο παππούς μου που έχει 2 αγελάδες μια άσπρη και μια μαύρη κι ένα βράδυ πήγε ο ταύρος και έκανε έκπληξε στην άσπρη αγελάδα....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
γ@μησε τη μαύρη!!!
Ουυυυυυυυνα μου χαθεις βρε τομαρι ...και σταπα μην τους κανεις παρεα αυτους....ειναι παλιοχαρακτηρες ,ξενυχτες και ποτες μεγιστοι......φυγε μακρια τους αγορι μου,εισαι μικρο παιδι ,πανω στην αναπτυξη.....προσεχε τα αυτα τα τσογλανια,τις παλιολουγκρες του Θερμαικου...............Χθες όλη μέρα με τους Τσαρουχάδες με ψόφησαν οι αλήτες.
Μια μπάνιο, μια μπύρες, μια φαγητό, μια καφετερία, ξανά μπάνιο, ξανά φαγητό, μετά μπαράκια, μπύρες, ξενύχτια, άει σιχτήρ.
Κομμάτια έγινα.
Δεν ξαναπάω.
Ως την παρασκευή!
Ουυυυυυυυνα μου χαθεις βρε τομαρι ...και σταπα μην τους κανεις παρεα αυτους....ειναι παλιοχαρακτηρες ,ξενυχτες και ποτες μεγιστοι......φυγε μακρια τους αγορι μου,εισαι μικρο παιδι ,πανω στην αναπτυξη.....προσεχε τα αυτα τα τσογλανια,τις παλιολουγκρες του Θερμαικου...............
Και δεν προκειται να παω σε αυτους......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα κανω διακοπες μαζι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:143::143:
Βλάση εμείς κάνουμε προθέρμανση φιλαράκι. :116:
Εν τω μεταξύ έχω αρχίσει να μαγειρεύω κανένα πσάρι.
Σου ετοιμάζω λίγο ροφό:
1. Ροφό σούπα
2. Ροφό ψητό
3. Ροφό σουβλάκι
4. Ροφό στο φούρνο
:138:
...