- Reaction score
- 29.562
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
wow , χωρίς ειρωνία.
wow , χωρίς ειρωνία.
Σου θυμίζει κάτι;wow , χωρίς ειρωνία.
Εν όψει Ολυμπιακών, τρέχω και δεν φτάνω. Λεφτά πού θα βρω να καλύψω όλες τις υποχρεώσεις του Αυγούστου, δεν ξέρω μόνο.....Πού είσαι Τριανταφυλλένιεεεε;;;![]()
Έλα μωρέ μη στενοχωριέσαι... Όλα θα πάνε καλά! Έχεις την Έφη εσυ!:126:Εν όψει Ολυμπιακών, τρέχω και δεν φτάνω. Λεφτά πού θα βρω να καλύψω όλες τις υποχρεώσεις του Αυγούστου, δεν ξέρω μόνο.....
Χαλκιδική;...μινι ταξιδι των διακοπων...
φιλε, Χαλκιδικη ειναι σα να λεμε παω για τσιγαρα ενα πραμα...Χαλκιδική;
Να σου δανείσω μιά Vespa που θα φθάσει και θα επιστρέψει? :116:Οποιος εχει κατι να προτεινει η να βοηθησει θα χαρω!
καλα , τα πολλα λογια ειναι φτωχια...ελα απο πισω, ξεκιναμε παρεα κ βλεπουμε...Να σου δανείσω μιά Vespa που θα φθάσει και θα επιστρέψει? :116:
Στην ουσία από την Πρέβεζα κι επάνω μέχρι τα σύνορα, υπάρχουν πολλές παραλίες. Μέχρι την Πάργα είναι παραλίες χιλιομέτρων. Μετά αλλάζει το τοπίο και γίνονται πιο μικρές, αλλά και μέσα στα δέντρα. Ιδιέταιρα αυτές που είναι κοντά στα Σύβοτα. Προσωπικά έχω πάει και πιο πάνω από εκεί, μέχρι τη Σαγιάδα (πιο πάνω από την Ηγουμενίτσα.φιλε, Χαλκιδικη ειναι σα να λεμε παω για τσιγαρα ενα πραμα...
Παξους - Αντιπαξους, Παργα, Πρεβεζα, Συβοτα, Αχερωντας, Λευκαδα και Κεφαλονια.
Οποιος εχει κατι να προτεινει η να βοηθησει θα χαρω!
πφφφ, τα τετράχρονα είναι super, πφφφ, δεν είναι plastic FMJ*, πφφφ, ναι θέλω κι άλλα!καλα , τα πολλα λογια ειναι φτωχια...ελα απο πισω, ξεκιναμε παρεα κ βλεπουμε...
πφφφ...αυτοματε....πφφφφ...τετραχρονε....πφφφ plastic is fantastic... πφφφφ θες κι αλλα?
Costa del Sol.φιλε, Χαλκιδικη ειναι σα να λεμε παω για τσιγαρα ενα πραμα...
για Κεφαλονιαφιλε, Χαλκιδικη ειναι σα να λεμε παω για τσιγαρα ενα πραμα...