Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Να τα λέμε κι αυτά....

Σε 300 σχολεία και 50.000 μαθητές θα διανεμηθούν φέτος (σχολικό έτος 2013-2014) τα ειδικά θρεπτικά γεύματα στο πλαίσιο του προγράμματος του Ινστιτούτου Prolepsis και του Ιδρύματος «Στ.Νιάρχος», το οποίο προχώρησε σε δωρεά ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το σχολικό έτος 2012-2013 το πρόγραμμα διένειμε γεύματα σε 163 σχολεία.

Από τον Απρίλιο του 2012 έχουν διανεμηθεί πάνω από 3 εκατομμύρια γεύματα, πάνω από 3 εκατομμύρια φρούτα, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο κουτιά γάλα και 200 χιλιάδες συσκευασίες γιαουρτιού.

Το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Prolepsis είναι σχεδιασμένο από γιατρούς, διαιτολόγους και τεχνολόγους τροφίμων για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους.

Κάθε μαθητής δικαιούται να λαμβάνει κάθε ημέρα ένα υγιεινό μικρογεύμα. Το γεύμα θα περιλαμβάνει:

1) ένα από τα εξής: σάντουιτς με γαλοπούλα ή κοτόπουλο, τυρί και ντομάτα/αραβική πίτα ή τοστ με διπλό τυρί/κουλούρι Θεσσαλονίκης και τυρί, σπανακόπιτα με ελαιόλαδο (χορτόπιτα ή κολοκυθόπιτα) (διαφορετικό για κάθε ημέρα της εβδομάδας)

2) γάλα λευκό (ή γιαούρτι λευκό) 3 φορές την εβδομάδα, και

3) φρέσκο φρούτο εποχής κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Reaction score
198
...δεν εχει ενα μηνα που βρηκα δουλεια σαν οδηγος και χθες μου πηραν το διπλωμα για ενα μηνα λογο κινητου.
εχει κανεις κανενα γνωστο στην τροχαια αττικης να μας το δωσει? μη χασουμε τη δουλεια μας με τα απο 3 χρονια ανεργιας....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
...δεν εχει ενα μηνα που βρηκα δουλεια σαν οδηγος και χθες μου πηραν το διπλωμα για ενα μηνα λογο κινητου.
εχει κανεις κανενα γνωστο στην τροχαια αττικης να μας το δωσει? μη χασουμε τη δουλεια μας με τα απο 3 χρονια ανεργιας....
Φίλε βράστα.
Πρέπει να πας να κάνεις ένσταση-ακρόαση και το πολύ να γλυτώσεις 10 μέρες.
Μου είχαν πάρει πινακίδες απ το εταιρικό και αντί για 20 μέρες τις κράτησαν 11.

Reaction score
198
πηγα εκανα ενσταση(ακροαση δεν υπαρχει) αλλα π@π@ρι@ ειναι εντελως απροσωπα συμπληρωσα ενα χαρτι και θα παρω απαντηση την τριτη...
μια ελπιδα που ισως μου το δωσουν ειναι πως εχω την αδερφη μου εγκυο στον 8ο μηνα, το εγραψα και αυτο ισως το διαβασει κανενας λογικος...

Reaction score
198
και του λεω του μπατσου γραψε για οτι θες οσα λεφτα θες(το αφεντικο ειναι ΣΠΑΘΙ πληρωνει! ετσι κ αλλιως με το αφεντικο μιλουσα) αλλα το διπλωμα μην το παρεις μετα απο 3 χρονια ανεργιας (ειχα και την καρτα μαζι) δεν εχει ενα μηνα που βρηκα δουλεια μην τη χασω, αλλα ο τυπος (μεγαλος σε ηλικια) ηταν παγοκολωνα μαλλον δεν εχει κανει αλλη δουλεια στη ζωη του απο τα προβατα κατευθειαν στην τροχαια

Reaction score
198
Στη δουλεια seat inca και Mitsubishi Fuso Canter και στο μελλον 814 γιατι ακομα δεν το μπορω, με μισθο της πεινας βεβαια αλλα δεν με ενοχλει γιατι εχω πεσει σε καλα χερια(αφεντικο) σπανιο στις μερες μας και παρολο που δεν εχω προυπηρσια με πηρε ενω σιγουρα θα μπορουσε να παρει καποιον με τα ιδια λεφτα και πολλα χρονια προυπηρεσια

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.497
Υποθέτω ότι μιλούσες στο κινητό σου οδηγώντας ε;
Από τη μια καλά σου έκαναν, διότι αποδεδειγμένα μιλώντας με το ένα χέρι στο κινητό αντί στο τιμόνι, είσαι δημόσιος κίνδυνος και αυτό δεν λέμε να το καταλάβουμε.
Σαν την ζώνη που δεν την φοράμε μέχρι να γίνει κάτι και να καταλάβουμε τι δουλειά κάνει αυτός ο ιμάντας που μας υποχρεώνουν να φοράμε.
Από την άλλη θα μπορούσε να δείξει λίγη επιείκεια και να μην σου πάρει το δίπλωμα, εφόσον του έδειξες και το χαρτί ανεργίας σου.
Θα μπορούσε να σε τιμωρήσει με πρόστιμο γράφοντας κάτι άλλο σαν παράβαση ώστε να μην χρειαστεί να σου πάρει το δίπλωμα και να συνεχίσεις να εργάζεσαι.
Εκτός αν δεν του μίλησες ωραία.
Θα πρέπει να τον μιλάς σαν να είσαι ένα σκουλήκι να σε πατήσει και να τον κάνεις Θεό.
Έτσι δείχνουν κάποια επιείκεια συνήθως.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios