Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.519
Πάω το Σάββατο σε ATM της Eurobank να καταθέσω χρήματα.
Το νέο μηχάνημα που παίρνει χρήματα αντί για φάκελο γράφει κάτι οτι το ένα χαρτονόμισμα έχει θέμα.
Κρατάει το εκατοστάρικο και δεν ολοκληρώνεται η κατάθεση! >:(
Προσπαθώ να καταθέσω τα υπόλοιπα άλλες 2 φορές χωρίς επιτυχία...
Παίρνω τηλέφωνο, μου λένε δεν ξέρουμε, ουρλιάζω και δεν απαντούν. Σιωπή, το κλείνω.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μιλάω με άλλον που με εξυπηρετεί και με ενημερώνει για τη διαδικασία.
Πηγαίνω σήμερα στην τράπεζα, μιλάω με κ@ριόλα που το ξύνει στο FB παριστάνοντας οτι εργάζεται, της εξηγώ ακριβώς τι συνέβη, μα αυτή ψάχνει να βρει κατάθεση...
Αγριεύω και επιτέλους προσέχει τι της είπα και σημειώνει ώρα, ποσό και αριθμό λογαριασμού.
Με ενημερώνει οτι τα ATMs δε τα μετρούν το πρωί αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας. o_O Μετά απο Σαββατοκύριακο... :rolleyes:
Με παίρνουν πριν λίγο τηλέφωνο οτι το βρήκαν, είναι καλό φυσικά και θα το καταθέσουν στο λογαριασμό μου. Πρέπει όμως να ξαναπάω αύριο να υπογράψω για το λάθος του μηχανήματος. :oops:
Ρωτάω τι θα γίνει με το ATM που αρνείται να παραλάβει καταθέσεις κι αρχίζει τα "θα πούμε σε τεχνικό" παραμυθάκια.

Ζώα.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.383
Μου την σπανε πολυ τα μανταρινια με λεπτη φλουδα που δεν ξεκολλαει ,και ακομη περισσοτερο, τα νοστιμα μανταρινια με φλουδα ποου δεν ξεκολλαει >:(

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Δευτερα βραδυ...
Γυριζεις σπιτι απ'το γραφειο...
Θελεις να παρεις μια τζουρα απο AV Site...
Οργανωνεσαι...
Gin Tonic και Lounge...
Διαβαζεις κατι και σου αρεσει...
Ποσταρεις...
Εν ριπη οφθαλμου ο Zizik,o Σταθης,ο Σωτηρακης και ο panosop σου κανουν like...
Να'σου και ενα pm απ'τον Mufasa...
Οι μικρες χαρές της ζωης...
Ανεκτιμητο...

Reaction score
16.780
Πάω το Σάββατο σε ATM της Eurobank να καταθέσω χρήματα.
Το νέο μηχάνημα που παίρνει χρήματα αντί για φάκελο γράφει κάτι οτι το ένα χαρτονόμισμα έχει θέμα.
Κρατάει το εκατοστάρικο και δεν ολοκληρώνεται η κατάθεση! >:(
Προσπαθώ να καταθέσω τα υπόλοιπα άλλες 2 φορές χωρίς επιτυχία...
Παίρνω τηλέφωνο, μου λένε δεν ξέρουμε, ουρλιάζω και δεν απαντούν. Σιωπή, το κλείνω.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μιλάω με άλλον που με εξυπηρετεί και με ενημερώνει για τη διαδικασία.
Πηγαίνω σήμερα στην τράπεζα, μιλάω με κ@ριόλα που το ξύνει στο FB παριστάνοντας οτι εργάζεται, της εξηγώ ακριβώς τι συνέβη, μα αυτή ψάχνει να βρει κατάθεση...
Αγριεύω και επιτέλους προσέχει τι της είπα και σημειώνει ώρα, ποσό και αριθμό λογαριασμού.
Με ενημερώνει οτι τα ATMs δε τα μετρούν το πρωί αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας. o_O Μετά απο Σαββατοκύριακο... :rolleyes:
Με παίρνουν πριν λίγο τηλέφωνο οτι το βρήκαν, είναι καλό φυσικά και θα το καταθέσουν στο λογαριασμό μου. Πρέπει όμως να ξαναπάω αύριο να υπογράψω για το λάθος του μηχανήματος. :oops:
Ρωτάω τι θα γίνει με το ATM που αρνείται να παραλάβει καταθέσεις κι αρχίζει τα "θα πούμε σε τεχνικό" παραμυθάκια.

Ζώα.

Μου θυμίζεις μια ιστορία δίκη μου,κατά την οποία κάνω ανάληψη σε εσωτερικού χώρου ΑΤΜ - όχι μέσα στο χώρο της τράπεζας,αλλα στον προθάλαμο ποσό ύψους 400€ Και περιμένω να βγουν τα " πουλάκια μου"....

Εκείνη τη στιγμή βλέπω στον προθάλαμο ογδονταχρονη γνωστή μου,την οποία είχα χρόνια να δω και από την πολυ χαρά ξέχασα τον λόγο για τον οποίο βρισκόμουν μπροστά στο ΑΤΜ....! Του γυρνάω και την πλάτη και πιάνω την κουβέντα μαζί της....,τελειώνουμε και φεύγω.....δίχως τα χρήματα! Εν τω μεταξύ περιμένει άλλη μια -νέα γυναίκα - τη σειρά της βλέποντας τη σκηνή....

Το μηχάνημα απηύδησε να περιμένει να πάρω τα χρήματα κι άρχισε να κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο που τον γνωρίζουν μόνο εκείνοι που τους έχει ξανασυμβεί να ξεχαστούν μπροστά στο ΑΤΜ.Εμενα λοιπόν,επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί στη ζωή Δεν τον αναγνώρισα... και τρέχω αμέριμνα στο επόμενο ραντεβού.... Η νεαρή γυναίκα δεν μου εφιστά την προσοχή στην απροσεξία μου και παραλαμβάνει τα χρήματα μου,σαν να ήταν δικά της...

Επιστρέφω σε 3 λεπτά,τόσο μου πήρε να βάλω μπρος το αυτοκίνητο,να κάνω το γύρο και να επιστρέψω...Τα χρήματα δεν ήταν φυσικά εκεί,αφού ανήκαν τώρα άλλου.

Την επόμενη μέρα μπαίνω στο κατάστημα και αναφέροντας την ακριβή ώρα τους παρακαλώ να βρουν στην κάμερα το πρόσωπο που τα πήρε....- αφελώς πίστευα στην αρχή πως το μηχάνημα τα ξαναπήρε πίσω και τα έβαλε στο λογαριασμό του Σωτηράκη και τους παρακάλεσα ευγενικά πρώτα να μετρήσουν το απόθεμα τους στο τέλος της εβδομάδας μήπως έχουν κανένα πλεόνασμα 400€!:roflmao:

Πληροφορήθηκα με την ευκαιρία αυτή λοιπόν,πως κάμερες υπάρχουν μόνο μέσα στην τράπεζα κι όχι στον προθάλαμο ! Μετά το πέρας της εβδομάδας,μητε πλεόνασμα υπήρχε,ούτε καμμία καλή χριστιανή επέστρεψε τα χρήματα που βρήκε στο ΑΤΜ.

Από τότε ακούω συνεχώς ειδήσεις για ΑΤΜ που τα ξηλώνουν και τα παίρνουν ολόκληρα....

Επεξεργασία: Δεν στεναχωρέθηκα.Σκεφτηκα πως ίσως αυτής της χρειάζονταν πολυ περισσότερο τα χρήματα από εμένα.Την έστειλα στο καλό και το ξαναθυμήθηκαν τώρα,μετά από πολλά χρόνια.Η οχδονταχρονη δεν ζει πια....

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.881
- τον τελευταίο καιρό στα διάφορα νήματα του site συμμετέχουν σχεδόν περισσότεροι αξιωματικοί από στρατιώτες , τι σόι σκακιέρα είναι αυτή ;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.881
- η σύγχρονη εμπορική Ελληνική μουσική( ?) , είναι τόσο χάλια που συχνά πιάνω τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει παλιά λαϊκά τα οποία υποτίθεται πως δεν μου άρεσαν . . . :thumbsdown:

ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ - Ρολόι κομπολόι (ΓΡ. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.881
- εάν τα οικιακά πλυντήρια είχαν τηλεκοντρόλ , θα τα λειτουργούσαν και οι άντρες . . . δεν είμαστε τεμπέληδες , αλλά οπαδοί της τεχνολογίας

υγ : - αχ να μην το διαβάσει η Πηνελόπη :idk:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.897
Members