Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.881
Free Your Mind And Your Ass Will Follow - FunkadelicFree your mind and your ass will follow![]()
Free Your Mind And Your Ass Will Follow - FunkadelicFree your mind and your ass will follow![]()
Free Your Mind And Your Ass Will Follow - Funkadelic
- το : Free your mind and your ass will follow . . .Και έλεγα τι μου θυμίζει..![]()
Πού είναι τα σχόλια;
Πάω το Σάββατο σε ATM της Eurobank να καταθέσω χρήματα.
Το νέο μηχάνημα που παίρνει χρήματα αντί για φάκελο γράφει κάτι οτι το ένα χαρτονόμισμα έχει θέμα.
Κρατάει το εκατοστάρικο και δεν ολοκληρώνεται η κατάθεση!
Προσπαθώ να καταθέσω τα υπόλοιπα άλλες 2 φορές χωρίς επιτυχία...
Παίρνω τηλέφωνο, μου λένε δεν ξέρουμε, ουρλιάζω και δεν απαντούν. Σιωπή, το κλείνω.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μιλάω με άλλον που με εξυπηρετεί και με ενημερώνει για τη διαδικασία.
Πηγαίνω σήμερα στην τράπεζα, μιλάω με κ@ριόλα που το ξύνει στο FB παριστάνοντας οτι εργάζεται, της εξηγώ ακριβώς τι συνέβη, μα αυτή ψάχνει να βρει κατάθεση...
Αγριεύω και επιτέλους προσέχει τι της είπα και σημειώνει ώρα, ποσό και αριθμό λογαριασμού.
Με ενημερώνει οτι τα ATMs δε τα μετρούν το πρωί αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας.Μετά απο Σαββατοκύριακο...
Με παίρνουν πριν λίγο τηλέφωνο οτι το βρήκαν, είναι καλό φυσικά και θα το καταθέσουν στο λογαριασμό μου. Πρέπει όμως να ξαναπάω αύριο να υπογράψω για το λάθος του μηχανήματος.
Ρωτάω τι θα γίνει με το ATM που αρνείται να παραλάβει καταθέσεις κι αρχίζει τα "θα πούμε σε τεχνικό" παραμυθάκια.
Ζώα.