- Reaction score
- 11.634
Γιατί σε πειράζει; Άσε τα παιδάκια να χαρούν όσο είναι μικρά ακόμα.
Αδιαφορώ αν ήταν αστυνομικός ή καντηλανάφτης.Συνελήφθη ο συνταξιούχος αστυνομικός που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς....
Κι εμένα,γιατί θα έκανα τα χαρτιά μου σε λίγο...Αδιαφορώ αν ήταν αστυνομικός ή καντηλανάφτης.
΄Ομως το να είναι συνταξιούχος απ τα 50 , με εκνευρίζει πολύ!
Όταν κάποιος δεν σε ξέρει είναι λογικό να σου εκθειάζει πράγματα και καταστάσεις κι εσύ όταν τ' ακούς ν' ανατριχιάζεις από ...τρόμο.Αν όμως σε ξέρει καιρό και έχει πλήρη γνώση του γούστου και των παραξενιών σου, τότε η πρακτική αυτή είναι απλή ανοησία.
"Φιλικό" ζευγάρι με παιδί συνομήλικο με το δικό μας (εδώ σταματούν οι ομοιότητες) γνωρίζει ότι δεν πάω στην παραλία αν δεν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν τρώω σπιτικά/μαμαδίσια φαγητά με τίποτα και σε πιθανές διακοπές αρέσκομαι να επισκέπτομαι τα γνωστά εστιατόρια της εκάστοτε περιοχής, και, τέλος, βαριέμαι σε συνύπαρξη με παρέα για πάνω από 2-3 ώρες κι αυτό μία φορά στο τόσο.
Αυτό το ζευγάρι λοιπόν μου πρότεινε ( με ύφος "τι σου ετοιμάζουμε!!!" ) να πάμε για μία βδομάδα στο παραλιακό εξοχικό χωριό του τόπου καταγωγής της κοπέλας όπου έχουν σπίτι οι γονείς της.
"Θα μένουμε στο σπίτι όλοι μαζί (το σπίτι είναι πολύ μικρό με εξωτερική ντουζιέρα), θα μιλάμε, θα παίζουμε, θα μας μαγειρεύει η γιαγιά (help!!!), θα είμαστε όλη μέρα στην παραλία (έχει 50 μέτρα μήκος, άπειρο κόσμο και ανύπαρκτη οργάνωση) και όλα αυτά μακριά από υπολογιστές, τηλεοράσεις και ίντερνετ!"
Σημειωτέον, ο πιο κοντινός "πολιτισμός" είναι στα 20 χιλιόμετρα...
Αντε βρε σούφεξε, που να ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία ? Όχι εγώ δεν θα σου κάνω παρέα. Ούτε καν θα το διανοηθώ. ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙΣ ΑΛΕΞ .
[DOUBLEPOST=1499281920][/DOUBLEPOST]Μακριά από Internet και άλλες τέτχιες αηδίες που λέει και ο ear.
Κρίμα να χάσεις τέτοιο επίγειο παράδεισο!Όταν κάποιος δεν σε ξέρει είναι λογικό να σου εκθειάζει πράγματα και καταστάσεις κι εσύ όταν τ' ακούς ν' ανατριχιάζεις από ...τρόμο.Αν όμως σε ξέρει καιρό και έχει πλήρη γνώση του γούστου και των παραξενιών σου, τότε η πρακτική αυτή είναι απλή ανοησία.
"Φιλικό" ζευγάρι με παιδί συνομήλικο με το δικό μας (εδώ σταματούν οι ομοιότητες) γνωρίζει ότι δεν πάω στην παραλία αν δεν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν τρώω σπιτικά/μαμαδίσια φαγητά με τίποτα και σε πιθανές διακοπές αρέσκομαι να επισκέπτομαι τα γνωστά εστιατόρια της εκάστοτε περιοχής, και, τέλος, βαριέμαι σε συνύπαρξη με παρέα για πάνω από 2-3 ώρες κι αυτό μία φορά στο τόσο.
Αυτό το ζευγάρι λοιπόν μου πρότεινε ( με ύφος "τι σου ετοιμάζουμε!!!" ) να πάμε για μία βδομάδα στο παραλιακό εξοχικό χωριό του τόπου καταγωγής της κοπέλας όπου έχουν σπίτι οι γονείς της.
"Θα μένουμε στο σπίτι όλοι μαζί (το σπίτι είναι πολύ μικρό με εξωτερική ντουζιέρα), θα μιλάμε, θα παίζουμε, θα μας μαγειρεύει η γιαγιά (help!!!), θα είμαστε όλη μέρα στην παραλία (έχει 50 μέτρα μήκος, άπειρο κόσμο και ανύπαρκτη οργάνωση) και όλα αυτά μακριά από υπολογιστές, τηλεοράσεις και ίντερνετ!"
Σημειωτέον, ο πιο κοντινός "πολιτισμός" είναι στα 20 χιλιόμετρα...
Τα data δεν είναι το πρόβλημα. Έχω όσα θες. Η "υποχρεωτική" συνύπαρξη με κάποιους που βαριέμαι στο δίλεπτο, σε ένα απομονωμένο κόλπο αλλά τίγκα στους λουόμενους (αυτούς που κουβαλάνε στην παραλία το μισό τους σπίτι) και φαγητό της γιαγιάς... Αααα και μπάνιο στο ντους της αυλής ενός σπιτιού με δύο δωμάτια με δύο οικογένειες, παππού και γιαγιά!Μακάρι να μου κάναν εμένα τέτοια πρόταση! Θα πήγαινα, θα είχα Data στο κινητό και θα το έκανα hotspot για το laptop. Με τα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα.
Και σε βγάζουν και παράξενο αν έχεις διαφορετικά από αυτούς!...κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν διαφορετικά γούστα.
Τα κατάφερες......μήπως και δεν μας ξαναμιλήσουν.
Το ωραίο είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αρνήθηκα τέτοια πρόταση...