stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Τρώγονται αυτά που έχει γεμίσει ο κήπος καλέ κορίτσα ή να τα κάνω δώρο σε κανέναν αντιπαθητικό;
View attachment 113276
Τρώγονται αυτά που έχει γεμίσει ο κήπος καλέ κορίτσα ή να τα κάνω δώρο σε κανέναν αντιπαθητικό;
View attachment 113276
Σίγουρα το κέντρο τις Αθήνας δεν έχει σχέση με το πώς ήταν όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο (εγώ πριν 37 χρόνια).Αυτό γιατί είναι κακό; Κι εγώ μικρός μόνος μου πήγαινα σχολείο.
Πού το ξέρεις ότι δεν τις ψάχνουν; Επειδή δεν παίρνουν τηλέφωνο σπίτι σου όπως κάνανε παλιά; Τώρα κάθε παιδί έχει το κινητό του και μπορεί να επικοινωνεί με viber ανά πάσα στιγμή χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Τώρα αν οι γονείς δεν τηλεφωνούν σε σένα να επιβεβαιώσουν ότι η κόρη τους λέει αλήθεια ότι κοιμάται σπίτι σου, έχει 2 εξηγήσεις.
Ή ότι οι γονείς εμπιστεύονται την κόρη τους ή ότι όντως δεν ενδιαφέρονται.
Όπως βλέπεις προσπαθώ να δω τα πράγματα από τη θετική πλευρά.
- σαφώς , εννοώ να τα εκπαιδεύσεις να μήν λερώνουν πχ ενώ οι γάτες το ξέρουν από μόνες τους . . . το σκυλί πρέπει ανά καιρούς να το καθαρίζεις ( βινύλιο ) , η γάτα δεν χρειάζεται ( ψηφιακό αρχείο )Καμία σχέση σκυλιά και πικάπ.
Τα σκυλιά και χωρίς να τα εκπαιδεύσεις, παίρνεις αγάπη!
o τούρτας ήντα 'παθε ωρε παιδιά;
Τιτουκανεςρε;
τιποταρεσυ
Τούδωσα ένα warning, αλλά έχουμε συμφωνία γιατοθέμα. Ελπίζω να μην είναι αυτό, να το σβήσω αμαείναι.
να του δόκεις κι άλλο άμα είναι αυτό!
ΥΓ γιατί τον μάλωσες καλέ;
Άλλα δύο μπορείς ,για να ξεπεράσω τον @marydaughter και μετά αν σου βαστάει ξαναδώκε!Τούδωσα ένα warning, αλλά έχουμε συμφωνία γιατοθέμα.
Ναι!και μετά αν σου βαστάει ξαναδώκε!
Αυτό γιατί είναι κακό; Κι εγώ μικρός μόνος μου πήγαινα σχολείο.
Πού το ξέρεις ότι δεν τις ψάχνουν; Επειδή δεν παίρνουν τηλέφωνο σπίτι σου όπως κάνανε παλιά; Τώρα κάθε παιδί έχει το κινητό του και μπορεί να επικοινωνεί με viber ανά πάσα στιγμή χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Τώρα αν οι γονείς δεν τηλεφωνούν σε σένα να επιβεβαιώσουν ότι η κόρη τους λέει αλήθεια ότι κοιμάται σπίτι σου, έχει 2 εξηγήσεις.
Ή ότι οι γονείς εμπιστεύονται την κόρη τους ή ότι όντως δεν ενδιαφέρονται.
Όπως βλέπεις προσπαθώ να δω τα πράγματα από τη θετική πλευρά.
Φιλαράκι λίγα με τον Διοικητή θα φας φυλάκα.
Αβουγουδού;... Ομόρφυνες ή έχω καιρό να...