- Reaction score
- 36.289
Εκδρομή ήμασταν. Σιγά μη κάτσουμε να δούμε τηλεόραση...Τελείωσε και για φέτος. Υπέροχη ήταν!
Ο Barenboim διηύθυνε την ορχήστρα με πολύ "απαλό τρόπο", με λίγες και μικρές κινήσεις.
Υπέροχος ο μπλε Δούναβης με τα κύματά του.
Ακούσαμε και το Radetzki march, που πάντα παίζουν στο τελείωμα, με μερικές διορθώσεις και από ότι είπαν έτσι θα παίζεται από εδώ και στο εξής.
Το είδατε βρε, ή βλέπατε τα πανηγυρτζίδικα των ιδιωτικών καναλιών;
Ε καλά, οι εκδρομείς εξαιρούνται.Εκδρομή ήμασταν. Σιγά μη κάτσουμε να δούμε τηλεόραση...
Το είδα και το ακουσα στη διαπασών με ανοιχτά παράθυρα.Έξω δεν κουνιόταν,ούτε Ακουγόταν άνθρωπος και μόλις τελείωσε το κονσέρτο πήγα βολτα με όλους σχεδόν τους κατοίκους της περιοχής ταυτόχρονα.Ε καλά, οι εκδρομείς εξαιρούνται.
Μίλα καλά γιατί θα σε στείλουμε πίσω.Φτασαμε Αθηνα κουφαλες
Δεν θα σχολιάσω το γυαλί,την καλτσούλα,την αλυσιδούλα 70's ,το υδωρ...Όχι...
Άλλο πρωτεύουσα, άλλο συμπρωτεύουσα!Κι αυτό το απειλητικό μήνυμα...Φτασαμε Αθηνα κουφαλες...
Τί να συμβολίζει άραγε;;;
Ποιός είναι ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της περιοχής σου;Το είδα και το ακουσα στη διαπασών με ανοιχτά παράθυρα.Έξω δεν κουνιόταν,ούτε Ακουγόταν άνθρωπος και μόλις τελείωσε το κονσέρτο πήγα βολτα με όλους σχεδόν τους κατοίκους της περιοχής ταυτόχρονα.
Ολοι το ίδιο κανάλι βλέπαμε!
40Ποιός είναι ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της περιοχής σου;
Ε καλα, ξερεις, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, βεβαια μου αρεσε πολυ παραπανω απ το audi a4 avant που ειχαΞέρεις να διαλέγεις αυτοκίνητα!!!!!!!
Κουκλί είναι..Έστρωσα το Ντολμαδάκι να μου φτιάξει επιτέλους τον Μπέιμπυ Γιόντα (Grogu) που τον κοιτάζω 6 μήνες στο κουτάκι του...
Σε 3-4 εβδομάδες θα είναι έτοιμος να τονε κρεμάσω πάνω απ' τον καναπέ με μισινέζα.
View attachment 235930
View attachment 235929
View attachment 235927
Όμορφο δεν τον λες.
View attachment 235926
Να παραγγείλεις μια έτομη φιγούρα για καβάτζα
Καλέ μου πήρε το κουρίτσι μου πέρσι τέτοιο.Να παραγγείλεις μια έτομη φιγούρα για καβάτζα
Π.χ.
View attachment 235940
και να της την δείξεις όταν με το καλό τελειώσει από αυτό το βάσανο που της φόρτωσες..
Η αντίδραση της θα δείξει πόσο σε αγαπάει..
Or not..