- Reaction score
- 29.965
Τυχεράκια.
Αμα ήταν στον καθρέφτη (μην με ρωτήσεις τι σημαίνει ) θα τράβαγες τα βυζγιά σου.
Αμα ήταν στον καθρέφτη (μην με ρωτήσεις τι σημαίνει ) θα τράβαγες τα βυζγιά σου.

Λες να μη ξέρω μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές μου; Δε θα μπορούσα να το διορθώσω σου λέω.Οχι απαραίτητα.

και αυτό βοηθάει....«Φτουυ σου ρε…».![]()

εμ....αφού τον ξέρεις κ τον εμπιστεύεσαι....τι ψάχνεσαι αλλού κ ζορίζεσαι?Πτι ρε γμτ μου .
Δεν το σκέφτηκα να τον φωνάξω , να έρθει ,
η δικιά του τουλάχιστον βγαίνει και μπαίνει εύκολα.
Αυτό πρέπει να το κάνω κι εγώ.πόρτα του φούρνου που ήθελε λύσιμο και καθάρισμα τα δύο γυαλιά από μέσα , δλδ , λύσιμο και η πόρτα .
3d hub και καμιά 10αρια αλλά θα βρεις σε απλή αναζήτηση με :site.grΞέρει κανείς 3d printer να φιάξω δύο γρανάζια που θέλω?
Μάλλον απο το πορτέλι του σαπουνιού που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αλλά ανοίγουμε μετά απο κάθε πλύση για να στεγνώνει.

Είσαι κι από κάτι πιο μεγάλος μέσα στο φόρουμ...τότε που ήμουν 3....![]()

Οπότε, επειδή βαριόμαστε να το μάθουμε κι όποτε προσπαθούμε το ξεχνάμε μέχρι την επόμενη φορά που το χρειαζόμαστε, καθόμαστε απο πάνω σαν τους μαλ@κες και πατάμε 20 δευτερόλεπτα και άλλα 20 και άλλα 20 στο διηνεκές μέχρι να ζεσταθεί το φαγητάκι χωρίς να λερώσει το μαϊκράκι κι έχουμε απολυμάνσεις και κρυώσει το φαγητάκι και... 

Το διώξατε το παλικάριιιιιιι!!!!!!