- Reaction score
- 33
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Αμάν! :111:
Τώρα θέλω και εγώ... :108:
Αμάν! :111:
Τώρα θέλω και εγώ... :108:
:142::142:Από το ζωγραφιστό θα πάρεις κι εσύ... το καλό είναι ότι έτσι δεν τελειώνει και φτάνει για όλους :116:
Η εξήγηση είναι απλή: δεν είναι "ποιοι/ποιος" αλλά "τι":Ποιοι είναι αυτοί οι αγλήτες βρε κορίτσια;
Τι σας έκαναν;
wow!!!:138:Η εξήγηση είναι απλή: δεν είναι "ποιοι/ποιος" αλλά "τι":
Μια φυσική ανάλυση θα ρίψει φως στην ερμηνεία και συνάμα (sic) θα την αποδείξει:
Όλοι είμαστε μια κατάσταση παλλόμενης ύλης/ενέργειας.
Εκτός από το "Εμένα".
Το "Εμένα" είναι όπως όλοι γνωρίζουν μια παγίωση του "Δεμενοιάζει".
Το "Δεμενοιάζει" είναι μια μηδενιστική κατάσταση ανάμεσα στην ύλη και την αντιύλη, και αποτελείται από αρνητικά φορτισμένα "σαρκασμόνια" και ουδέτερα "απαθόνια"*
Στην κατάσταση αυτή δεν υπάρχουν καθόλου θετικά φορτισμένα σωματίδια - αφού εδώ και αιώνες αυτά αποσύρθηκαν σε κάποια μακρινή παραλία προκειμένου να πεθάνουν ήσυχα.
Οι επιστήμονες που μελετούν το "Δεμενοιάζει" πήγαν πριν τρία χρόνια σε κάποιο μπαράκι και έκτοτε αγνοούνται (αφήνοντας τα πάντα ημιτελή).
Οτιδήποτε γράφεται σε διαδικτυακά φόρα, παίζει στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ή γράφεται στις εφημερίδες είναι κατασκευασμένο από "Δεμενοιάζει" όπως για παράδειγμα η πολιτική, η δικαιοσύνη, τα συμπληρώματα διατροφής, τα λικέρ και το φαστ φουντ φαγητό.
Πιστεύεται ότι ήδη το 98% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ήδη αντικατασταθεί από ισότροπα του "Δεμενοιάζει" και ότι όταν το ποσοστό αυτό φτάσει το 100%, το σύμπαν με μερικούς βίαιους σπασμούς θα γυρίσει το μέσα έξω ωσάν ένα Ολοθούριο (μετά από έντονο έμετο) προκαλώντας αυτό που οι σύγχρονοι φυσικοί ονομάζουν "Το Μεγάλο Τελοσπάντων"!
* τα "απαθόνια" γνωρίζουμε βεβαίως ότι μεταπίπτουν προσωρινά σε ξινενεργά ¨είμαικαιγωεδώκαιθέλωναπωκατι" (τα οποία βεβαίως έχουν ημιπερίοδο dt/(n!) )
:138:
ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι κυριολεκτώ! :108:
..να έχει και παγωτάκι από πάνω....:404:Πάρε κι εσύ λίγο ρεβανί να γλυκάνεις το Σεπτέμβριο... αφού έτσι κι αλλιώς θα το κάψεις, αλίμονο σε μας :116:
Εγώ κάτι άλλο θέλω :145:
μου βάζεις ιδέες τώρα...Γ@Μ@ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ
:143::135::143::135:μου βάζεις ιδέες τώρα...
Τι ιδέες, ρε μάστορα;μου βάζεις ιδέες τώρα...
για το πως γ@μας την πουτ@να σου...Τι ιδέες, ρε μάστορα;
για το πως γ@μας την πουτ@να σου...