Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.821
Εχω ενα Χριστουγενιατικο προβλημα σοβαρο !
Εσπασε το κονταρι του δεντρου στη μεση που μπαινει στη βαση Πως μπορω να το κολλησω να γινει ενα σωμα ?
Θα πιασει με εποξικη κολλα? με ηλεκτροκολληση ? Ειναι βαρυ και ψηλο το ατιμο στα 2μ πρεπει ν κολλησει πολυ καλα
Εχει και συναισθηματικη αξια.... καποια ιδεα ? 😞
Βάλε μια φώτο βρε παιδίμ' με το σπασμένο και τη βάση να δούμε με τι τέρας παλεύουμε.. :tongue:
Κάτι θα σκεφτεί το μέλος Μελίδης να σου πει που το 'χει με τέτοια, δεν του στέλνεις ένα pm?

Reaction score
1.055
Βάλε μια φώτο βρε παιδίμ' με το σπασμένο και τη βάση να δούμε με τι τέρας παλεύουμε.. :tongue:
Κάτι θα σκεφτεί το μέλος Μελίδης να σου πει που το 'χει με τέτοια, δεν του στέλνεις ένα pm?
Ναι θα κοιταξω να ανεβασω ....προσεχως ! :)

Reaction score
2.787
Σήμερα έμαθα το εξής: εάν είναι δηλωμένη η ομάδα αίματος στην ταυτότητα, γλυτώνεις 1 ώρα σε περίπτωση που χρειαστείς αίμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.686
Το θυμήθηκα χθες που μιλούσα με μία φίλη της γυναίκας μου και μιλούσε αργά με όλες τις λεπτομέρειες για ηλίθια θέματα...

IMG_1160.JPG

Reaction score
16.258
Το θυμήθηκα χθες που μιλούσα με μία φίλη της γυναίκας μου και μιλούσε αργά με όλες τις λεπτομέρειες για ηλίθια θέματα...

View attachment 350145
Κι όταν ρωτάνε συνεχώς στο ενδιάμεσο « καταλαβαίνεις τι λέω…»…….σε όλες τις γνωστές γλώσσες : « you know what I mean“……“ verstehst?! „…..

Reaction score
16.258
Λοιπόν εχθές για πρώτη φορά - συνέβη κάτι παράξενο στο παιδιατρειο ( δεν γνώριζα την ιατρική προϊστορία ): Έρχεται ένα νεαρό ζευγάρι με νεογέννητο 24 ημερών για την καθιε4ωμενη εξέταση.Αναμνηστικα ρωτάω τα καθιερωμένα: Ήταν η γέννα φυσιολογική…?Σε ποιο νοσοκομείο - μαιευτήριο έγινε…

- «Στο σπίτι γέννησα «

«Α,δηλαδή επιθυμούσατε να γεννήσετε στο σπίτι…Ωραία…Με μαία?»

- « Οχι,μόνοι μας «.

« Τι εννοείτε,μόνοι σας?Ποιοι είστε εσείς?»

- «Ο φίλος μου κι εγώ…»

Κοιταω το νεαρό παιδί καθώς καθόταν ήρεμος,ήσυχος κι ατάραχος …,σκέφτομαι…εδώ συμβαίνει κάτι που δεν καταλαβαίνω…και δεν βοηθούν καθόλου οι γονείς…

Τον κοιτάω …δεν κουνιεται βλεφαρο,που λέμε, κοιτάει με απλανές βλέμμα στο «υπερπέραν« του δωματιου…

Συνεχιζω….» Μπραβο,έχεις τέτοιες ικανότητες…..Πως σου φάνηκε?Ηταν μια αξέχαστη εμπειρία σίγουρα για σένα….» …και συνεχίζω για να ελαφρύνω το κλίμα - ήταν σαν να φορούσε μάσκα στο πρόσωπο …δεν διαβαζες καμμία αντίδραση,άγραφο χαρτί….μαρμαρωμενος πριγκηπας κτλ….

» ….και τώρα είσαι ακομα σοκαρισμένος…,ήταν αξεχαστη, τραυματική εμπειρία …?!» Σχολιάζω….χαμογελωντας μήπως και του εκμαιεύσω κάτι - προκαλώντας τον - που θα μπορούσε να βοηθήσει να καταλάβω τι συμβαίνει….

-» Ναι,δεν μπορούσα να πάω στην τουαλέτα δέκα μέρες« απαντάει….
« Και γιατί το έκανες?»

- « Έπρεπε «

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.194
Πάντα μου λέγανε ότι τα Χριστούγεννα είναι η χαρά της ξεκούρασης και της βόλτας..........μάλλον κάτι χάνω!!!!

Reaction score
16.258
…..συνέχεια…

Εκει που «κάθονταν« τα παιδιά στο σπίτι τους, γίνεται ρήξη θυλακίου,υμένων- το οποίο φυσικά δεν γνώριζαν, « έσπασαν τα νερά της « και ξεκινούσε ένας ωραίος τοκετος! Μαλλον ξαφνιαστηκαν κι επρεπε να δρασουν….πως αντιμετωπιζεις ένα απολυτως φυσιολογικο φαινομενο.?Με δράση!

Η εικοσάχρονη κοπέλα και ο 22 χρόνος φίλος της δεν γνώριζαν πως η κοπέλα ήταν έγκυος όλους αυτούς τους εννιά μήνες.

Να σημειωθει,πως ο σωματοτυπος της δεν ήταν δυνατόν ν αποκρύψει μια προχωρημένη εγκυμοσύνη: ψηλή,λεπτή και όμορφη - άσχετο.

Επισης υπάρχει οικογενειακό περιβάλλον στηριξης….,δεν ζουσαν μόνα τους σε απομακρυσμενη από τον γνωστό κόσμο περιοχή.

Το μωρό είναι υγιές…🙏🏻 και ονομάστηκε Theo επειδή θεώρησαν πως είναι δώρο του θεου.

( Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ : Θεόδωρος Theodoros σημαίνει δώρο θεού κτλ.)

Reaction score
2.787
Είναι πολύ ενοχλητικό κι αγενές να επιμένει ο άλλος όταν λες όχι.

Reaction score
11.209
Έτσι πήγα να πλακωθώ με ένα βενζινά του κοχυλιού, που επέμενε να βάλω την κατοστάρα, ενώ εγώ δεν ήθελα.

Reaction score
23
Καλημέρα!

Χρόνια πολλα, με υγεία!
Σωματική και ψυχική!

Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα εδώ και πολυ καιρό (ίσως και πολλοί από εσας) με τα αδέσποτα που γαβγίζουν τις νύχτες (και τις μέρες θα έλεγα αλλά τέλος πάντων).

Είμαι στην δυτική Θεσσαλονίκη και από όσο έψαξα σε ‘φιλοζωικές’, δεν υπήρχε και πολυ όρεξη να βοηθήσουν.

Κάποια δημόσια δομή / υπηρεσία επίσης δεν βρήκα.

Έχετε κάτι να προτείνετε που θα έχει αποτέλεσμα;

Είναι τραγικο να δουλεύω στις 6, να πρέπει να ξυπνήσω από τις 5 και να μην μπορώ να κοιμηθώ μέχρι τις 2 γιατί τα ζωάκια κάνουν πάρτυ.

Εχω εξαντληθεί 3 χρόνια τώρα!

Δεν πάει άλλο.

Κάθε πρόταση / ιδέα, δεκτή!

Reaction score
11.209
Ωτοασπίδες; Ηχομονωτικά κουφώματα; (Τουλάχιστον το χειμώνα που θα τα έχεις κλειστά)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.881
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis