- Reaction score
- 4.527
Ένα έχω να σας πω, επισκέπτης στην Ακρόπολη πήγε να βγάλει φωτογραφία φορώντας αυτή τη μάσκα:

Αυτοπροσδιορίζεται ως σκύλος.Ένα έχω να σας πω, επισκέπτης στην Ακρόπολη πήγε να βγάλει φωτογραφία φορώντας αυτή τη μάσκα:
View attachment 377069
Μου τή δανείζεις κάνα δυο βδομάδες;Κλαίω…η πεθερά παρήγγειλε από το Temu μαξιλαράκια για τον τοίχο του παιδικού…για να μην κρυώνουν οι πλατουλιτσες των παιδιών όταν ακουμπάνε στον τοίχο κ παίζουν
Τα μαξιλαρακια..
η Μαρθαρα είναι δύναμη…της είπα να δει για ντιφιουζερςΜου τή δανείζεις κάνα δυο βδομάδες;
Ε άμα κρυώνουν πολύ τα πατουσακια μπορείς να τα αναψεις κιόλας.Στο μεταξύ ειλικρινά…μην αγοράσετε τίποτα τέτοιο αφρωδες από εκεί….μυρίζουν πετρελαιο…
Τα περισσότερα μικρομάγαζα στην Ευρώπη αγοράζουν από εκεί (κι άλλα παρόμοια κινεζομάγαζα) και τα πουλάνε εδώ σε υψηλότερη τιμή. Εκμεταλλεύονται την βαρεμάρα ή άγνοια κάποιων, τη γρηγορότερη παράδοση και το ψυχολογικό κώλυμα συναλλαγής με Κινέζους.Στο μεταξύ ειλικρινά…μην αγοράσετε τίποτα τέτοιο αφρωδες από εκεί….μυρίζουν πετρελαιο…
ερώτηση σχετικά με τα χημικά και τις μπογιές που χρησιμοποιούν....Τα περισσότερα μικρομάγαζα στην Ευρώπη αγοράζουν από εκεί (κι άλλα παρόμοια κινεζομάγαζα) και τα πουλάνε εδώ σε υψηλότερη τιμή. Εκμεταλλεύονται την βαρεμάρα ή άγνοια κάποιων, τη γρηγορότερη παράδοση και το ψυχολογικό κώλυμα συναλλαγής με Κινέζους.
Υ.Γ. Να δεις τι γίνεται με τα γυναικεία ρούχα. Οι μπουτίκ πουλάνε Shein ως μοναδικά ιταλικά σχέδια σε πολλαπλάσιες τιμές.
Αναζητούνται εθελοντές για έλεγχο.ερώτηση σχετικά με τα χημικά και τις μπογιές που χρησιμοποιούν....
πως περνάνε από Ε.Ε. αυτά?