Γυάλισμα - Κέρωμα αυτοκινήτου

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
Ποτέ δεν έχω γυαλίσει τις λαμαρίνες μου. :)
Είναι συνηθισμένο βλέπω.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.353
Είναι συνηθισμένο βλέπω.
Και εγώ δεν θα τις γυάλιζα αν δεν ήταν επαγγελματικό το αυτοκίνητο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.213
Επειδή δεν είδα σε κανένα από τα σάιτ που αναφέρθηκαν, πόσο περίπου στοιχίζει;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
32-34€

Νομίζω έδωσε 500€ για τελειότητες στο BMWδάκι του. :o:o:o

melina

Cargo 200
Reaction score
46.353
Πέρσι σε ένα που με στείλανε που έκανε και προστασία στο τέλος με υλικό νανοτεχνολογίας που αντέχει στους 750οC (φατσούλα με πάνωκάτω το χεράκι) μου είχε ζητήσει ένα 500αρικο, φιλική τιμή :o.
Ηταν τουλάχιστον αρκετά ειλικρινής να μου πει ότι αν δεν το συντηρώ, δλδ πλένω, σωστά τότε πολύ σύντομα θα είναι πάλι όπως ήταν σαν να μην έχω κάνει τίποτα. Ετσι αποφάσισα πέρσι να του κάνω ένα απλό κέρωμα με 75 ευρώ, κάπου αλλού.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται σωστό πλύσιμο αν θέλεις να διατηρηθεί το όποιο αποτέλεσμα από τέτοιες εργασίες. Και σωστό πλύσιμο σημαίνει είτε το κάνεις μόνος σου εφόσον ξέρεις τι κάνεις (αφαίρεση ρύπων, σωστά σφουγγάρια πανάκια, υλικά) είτε να πηγαίνεις σε μαγαζιά που ξέρουν και φυσικά χρεώνουν παραπάνω από πλύσιμο του βενζινάδικου στη γωνία.

Για μένα όλα αυτά απλά δεν υπάρχουν. Τα αυτοκίνητα πλένονται σχεδόν καθημερινά, στο βενζινάδικο της γωνίας που συνεργάζομαι, και κάποιες φορές όπου τύχει λόγω ανάγκης. Επίσης κάθε μέρα θα χρειαστεί να ξεσκονιστούν-γυαλιστούν με πανι και κάποιο ψεκαζόμενο υλικό. Εχω καταλήξει σε κάποια προιόντα της maguiars για το "στεγνό", ας το πούμε έτσι, αναγκαίο καθάρισμα.

Θέλω να καταλήξω ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι μια ανανέωση της επιφάνειας με κάποιου είδους ελαφρά προστασία που αν αντέξει περίπου το εξάμηνο με την παραπάνω χρήση θα είμαι ευχαριστημένος. Και φυσικά να μην κάνει 500 ευρώ γιατί απλούστατα δεν θα έχει οικονομικό νόημα για μένα.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ο Θύμιος ο άντρας ο καραμπουζουκλής θα πεις.
Είναι συνηθισμένο βλέπω.
Εσύ τι να γυαλίσεις μαρή που έτσι όπως πας στο δρόμο τα μυγάκια δεν ξεκολάνε από το καπό , το πας απευθείας για βάψιμο...
[DOUBLEPOST=1485609337][/DOUBLEPOST]
32-34€

Νομίζω έδωσε 500€ για τελειότητες στο BMWδάκι του. :o:o:o
Ο μουνίλος είχε κάνει γυάλισμα και μετά πέρασμα με Williams Ceramic για αυτό και του πήγε τόσο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork