Γυρίζοντας σελίδα...immersive.

Reaction score
6.530
Γιατί , όλα τα ενισχυτικά είναι χωρίς softstart?
Εάν είναι διαφορετικής δεν έχουν άλλο χρόνο;
Και στην χειριστή δύο πολυμπριζα δεν μοιράζουν τις εκκινήσεις;
Βάλτε μια ασφάλεια αλλης καμπύλης στον πίνακα...

Reaction score
123
Επειδή είχα από πριν στημένο σύστημα Philips Hue, έχω βάλει πρίζες IKEA Tradfri που είναι συμβατές.
Έχεις δοκιμάσει Hoobs; Κάνει εξαιρετική ενοποίηση επιμέρους συστημάτων. Ακόμα ψάχνω κάτι υπερβολές... κλασσικά.
Επίσης έχω Logitech Harmony Hub & Remote, οπότε έχω φτιάξει "δραστηριότητες" (activities ντε), οι οποίες ανάβουν και τις αντίστοιχες πρίζες. Ένα κουμπί (στο remote) ή 2 κλικ στην εφαρμογή.
Τι θα κάνουμε τώρα που η logitech διέκοψε την υποστήριξη;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.849
Έχεις δοκιμάσει Hoobs; Κάνει εξαιρετική ενοποίηση επιμέρους συστημάτων. Ακόμα ψάχνω κάτι υπερβολές... κλασσικά.
Όχι, δε γνώριζα καν την ύπαρξή του - και με κόστος 250$ για το hub νομίζω πως θα το ξεχάσω γρήγορα! 😆

Τι θα κάνουμε τώρα που η logitech διέκοψε την υποστήριξη;
Έχω ήδη αρχίσει να κλαίω σα νηστικό μωρό. Οκ, δεν έχω (ακόμη) κάποια τόσο καινούρια συσκευή που να μην την υποστηρίζει, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα εκμάθησής του για τις εντολές, αλλά θα είναι απίστευτα χρονοβόρο.

Αν και ευτυχώς το remote αντέχει προς το παρόν την καθημερινή κακοποίηση, παρακολουθώ το ebay για να πάρω ένα ίδιο (ως backup plan).

Δυστυχώς καμία από τις εναλλακτικές λύσεις δε φαίνεται ιδιαίτερα πειστική. Είναι απίστευτα βολικό να έχεις ένα φυσικής μορφής, εργονομικό remote για όλες τις λειτουργίες, δε συγκρίνεται με κανένα app για κινητό (όσο καλοσχεδιασμένα κι αν είναι, που τα περισσότερα δεν είναι). Από την άλλη, εξειδικευμένες λύσεις τύπου Crestron κλπ κοστίζουν πολύ, χρειάζονται επιπλέον modules και είναι πιο bulky, αν και πρόσφατα έβγαλαν remote που να βλέπεται επιτέλους.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.547
Members
38.339
Νεότερο μέλος