- Reaction score
- 101.663
Η σύζυγος κοιμάται ακόμη;Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να μιλάω με τη ναυαγοσώστρια πάνω στον πύργο ελέγχου της.
Η σύζυγος κοιμάται ακόμη;Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να μιλάω με τη ναυαγοσώστρια πάνω στον πύργο ελέγχου της.
4 άτομα στην παραλία ήδη...Πες τα. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να μιλάω με τη ναυαγοσώστρια πάνω στον πύργο ελέγχου της.
View attachment 253680 View attachment 253681
Και η τύχη της δουλεύει.Η σύζυγος κοιμάται ακόμη;
Tαχύτητα internet: Kατάταξη χωρώνΌτι γίνεται που έχει ως συνέπεια να ανεβαίνουν οι ταχύτητες και να πέφτουν οι τιμές καλό είναι.
View attachment 253657
Αφού μας περνάνε και οι Σκοπιανοί....Tαχύτητα internet: Kατάταξη χωρών
View attachment 253695
Οχι, δεν είμαστε στο τοπ 10 αλλά λίιιιιιιιγο παρακάτω !
View attachment 253694
Τουλάχιστον περάσαμε το Bangladesh....
Πασοκαρα λεμε ωσπου να σβήσει ο ήλιος!
ούτε ναυαγοσώστρια ούτε τον πύργο ελέγχου της βλέπουμε!Πες τα. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να μιλάω με τη ναυαγοσώστρια πάνω στον πύργο ελέγχου της.
View attachment 253680 View attachment 253681
Νομίζεις δεν της πρότεινα να φωτογραφηθεί; Αλλά δεν ήθελε. Κάτι ήξερε...ούτε ναυαγοσώστρια ούτε τον πύργο ελέγχου της βλέπουμε!
ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε κύριε;
και εμείς κάθε μέρα συνομιλούμε με ωραίες τροχονόμες στα σημεία ελέγχου τους
Εγώ δεν ανανεώνω το συμβόλαιο μου με νόβα πάνω από 1 χρόνο (πληρώνω ιδια) γιατί περιμένω κάμποσες αλλαγές να γίνουν.Φθινόπωρο μπαίνει η ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες
Δυναμική είσοδο στις τηλεπικοινωνίες θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ σε συνεργασία με τη NOVA. Εχει συντάξει φιλόδοξο σχέδιο που περιλαμβάνει όλη τηνwww.euro2day.gr
Τεράστια αρχεία ναι για εργασία όχι.Τι να τα κάνετε βρε σεις τα 500 και τα 1000 στα σπίτια; Εδώ εταιρίες με 200αρες και βγάζουν δουλειά. Δηλαδή θέλει να μου πει κάποιος πως έχει 100αρα και δεν του φτάνει; Τι κάνει και δεν του φτάνουν; Στέλνει ή κατεβάζει τεράστια αρχεία για εργασία;