ΔΙΣΚΑΚΙ BLU RAY Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ.ΤΑΙΝΙΑΣ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.774
Τί έγινε, Βλάση, σούρνεται το ιντερνέτι του δήμου;:roflmao:
Οχι ρε συ.....το πηρανε χαμπαρι και μπαινει καργα κοζμος και το πσοφησανε το νταουνλοντι...αντε κανα mp3 320 να μπορω να κατεβαζω...δραμα σου λεω....
τη δευτερα πρωι πρωι θα παω στο δημο Κορινθιωνε να παραπονεθω για τα αισχοι που βιωνουν οι συμπολιτες μου!!!!!!!!!!!
Θα βάλετε βιπιέν μέχρι και στο γουίφι του πλυντηρίου των πιάτων ρε!
Και τα βιπιενια τα βρισκουν Κωστακη......τα αρχ@δια μας θα παρουμε μου φαινεται!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.612
Μιά πορεία απο την αμερκάνικη πρεσβεία στο Σύνταγμα για το δικαίωμα στην πειρατεία τους χρειάζεται.
Αλήτες. :tongue:
Εκλογές ΤΩΡΑ!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.774
Μιά πορεία απο την αμερκάνικη πρεσβεία στο Σύνταγμα για το δικαίωμα στην πειρατεία τους χρειάζεται.
Αλήτες. :tongue:
Εκλογές ΤΩΡΑ!
Ετσι ακριβως Μητσε...................να κατεβουμε δυναμικα ολοι και να δωσουμε βροντερο παρων ....να ακουστει η φωνη μας...η φωνη του πονεμενου downloader.......ice σιχτηρ πχια μας πνιξανε με τις δεζμευσεις τους!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.411
Ετσι ακριβως Μητσε...................να κατεβουμε δυναμικα ολοι και να δωσουμε βροντερο παρων ....να ακουστει η φωνη μας...η φωνη του πονεμενου downloader.......ice σιχτηρ πχια μας πνιξανε με τις δεζμευσεις τους!!!
Βλάση, μιλούσα το μεσημέρι με μια φίλη, νηπιαγωγό. Και τί θα γίνει με τα ντουνλόουντ, και θέλω να κατεβάσω κάτι τραγουδάκια για τη γιορτή, και ξερωγώ. Βλέπω σχολικές γιορτές στη μούγκα, ή με εργοστασιακά σιντιά.

- Τί είν' αυτό κύριε;
- Ξέρετε, βρήκα κάτι κασέτες σε προσφορά στου Σκλαβενίτη, και πήρα πεντέξι να βρίσκονται...
- Μέσα κι εσύ!
- Αυτό τί είναι;
- Κάρτα μνήμης για τη φωτογραφική.
- Να πάτε να τη δώσετε πίσω, να πάρετε φιλμ!
- Κι αυτό εκεί;
- Σαρανταπεντάρι του Καζαντζίδη, Δεν σε πιστεύω όσο και να κλαις. Το πήρ' απ' το Μοναστηράκι, εξήντα ευρά έσκασα, αλλά χαλάλι! Θα το παίζω να ακούει η πεθερά μου, μπας και πάθει κανα εγκεφαλικό και γλιτώσω απ' αυτή. Της αρέσει ο Μπιθικώτσης, για Καζαντζίδη, ούτε τ' όνομά μου ν' ακούσει!
- Ααα μάλιστα, συνάδελφος δηλαδή! Καλά παιξίματα και καλά μαντάτα!

Reaction score
1.656
Μπορείς να έχεις 1 : 1 το αρχείο χωρίς απώλεια ποιότητας με το αρχικό, όπου δεις την περιγραφή Remux.
Έχουν αφαιρεθεί τα μενού και έξτρα υλικό που περιλαμβάνονται στο αρχικό Bluray Disc.
Συμπιεση 1:1 ουτε ειδαμε ουτε θα δουμε μιας και θα ειναι τεραστιο το μεγεθος πχ μιας ταινιας για αυτο αυτο που βλεπουμε ειναι παντα συμπιεσμενο, το ποσο συμπιεσμενο εξαρταται απο το ειδος συμπιεσης.

Π.χ. οι Ολυμπιακοι του Λονδινου τραβηχτηκαν με συμπιεση P2 400 ή 200 Mbit/sec 4:4:4 της Panasonic και το αναφερω μιας και οι Ολυμπιακοι ΠΑΝΤΑ τραβιουνται με το καλυτερο υπαρχον συστημα ληψης της καθε εποχης.

Reaction score
782
Συμπιεση 1:1 ουτε ειδαμε ουτε θα δουμε μιας και θα ειναι τεραστιο το μεγεθος πχ μιας ταινιας για αυτο αυτο που βλεπουμε ειναι παντα συμπιεσμενο, το ποσο συμπιεσμενο εξαρταται απο το ειδος συμπιεσης.

Π.χ. οι Ολυμπιακοι του Λονδινου τραβηχτηκαν με συμπιεση P2 400 ή 200 Mbit/sec 4:4:4 της Panasonic και το αναφερω μιας και οι Ολυμπιακοι ΠΑΝΤΑ τραβιουνται με το καλυτερο υπαρχον συστημα ληψης της καθε εποχης.
Σωστό αυτό που λες όμως εγώ αναφέρομαι στο Bluray Disc που κυλοφορεί στο εμπόριο για οικιακή χρήση για αγορά. Δεκτό και αυτό που λές.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.995
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc