ΔΥΟ ΚΙ (Ε)ΝΑ ΚΑΙΕΙ!

Reaction score
9.312
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις @vastsar είναι να απευθυνθείς για το όλο κονσεπτ, σχέδιο σε κάποιον που γνωρίζει και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά διότι αυτά τα κόλπα με εντοιχισμους μόνον εύκολα δεν είναι. Αφού πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να υλοποιήσεις μόνος σου μετά το σχέδιο που θα σου δώσουν.

Για παράδειγμα πού θα τοποθετήσεις την τιβι, πού το κεντρικό και σε ποια μεσοτητα το σαμπ που έχει και 60εκ βάθος.

Reaction score
4.247
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις @vastsar είναι να απευθυνθείς για το όλο κονσεπτ, σχέδιο σε κάποιον που γνωρίζει και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά διότι αυτά τα κόλπα με εντοιχισμους μόνον εύκολα δεν είναι. Αφού πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να υλοποιήσεις μόνος σου μετά το σχέδιο που θα σου δώσουν.

Για παράδειγμα πού θα τοποθετήσεις την τιβι, πού το κεντρικό και σε ποια μεσοτητα το σαμπ που έχει και 60εκ βάθος.
Ξερεις ΝΚ, υπαρχει κατι που για μενα ειναι το πιο σημαντικο και μεχρι τωρα βασιστικα σ αυτο. Στους φιλους!
Δεν με πειραζει να κανω και λαθος-η.

Οσον αφορα το τεχνικο μερος του ηχου, καποια εμπειρια εχουμε αποκτησει με τα οσα διαβαζουμε εδω μεσα. Επισης οι φιλοι θα με συμβουλεψουν οταν ερθει η ωρα για οτι χρειαστει.

Το θεμα του ενσωματομενου ηχειου καποτε ο Ζαπαντης το ειχε κανει διατριβη! Σιγουρα θα μου πει καποια πραγματα. Σε ζητηματα διαχυσης και αποροφησης θελω να πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα.

Επισης θ αλλαξει ολος ο φωτισμος εντος δωματιου. Εχω φιλο ηλεκτρολογο ο οποιος ξερει τις παραξενιές μου. Θα πρεπει να ειμαστε συντονισμενοι για να τον εχω οταν τον χρειαστω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.638
Members
38.352
Νεότερο μέλος
stash