Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.165
Δηλαδη σε εβαλα και πηγες και τη ζυγισες?Μόνο που η δική μας ζυγίζει 1,5 κιλό και κάτι.Αχλάδια, μπανάνες, μία λίτρα πορτοκαλάδα φρεσκοστυμμένη και άπειρες φράουλες.
Ο θερμιδομετρητής του Foodvisor τα γράφει λάιτ σε θερμίδες;
Δηλαδή το ορυκτό αλάτι έχει ιχνοστοιχεία και το θαλασσινό δεν έχει?Το απλό αλάτι, δεν έχει μέσα ιχνοστοιχεία.
Τα ιχνοστοιχεία είναι αναγκαία και απαραίτητα για πολλούς λόγους, ακόμα και για την οστεοπόρωση, για ηλεκτρολύτες, κλπ κλπ κλπ.
Ενώ το απλό αλάτι είναι μια μλκια και μισή, το αλάτι Ιμαλαΐων είναι τίγκα σε ιχνοστοιχεία, και το μόνο αλάτι που ξεπερνά αυτό των Ιμαλαΐων, είναι το Celtic sea salt, που προσωπικά έχω κι από αυτό και το προτιμώ γευστικά.
Ναι, διότι είναι πολύ επεξεργασμένο.Δηλαδή το ορυκτό αλάτι έχει ιχνοστοιχεία και το θαλασσινό δεν έχει?![]()
Η μόνη επεξεργασία που γίνεται είναι η προσθήκη ενός υλικού (δεν θυμάμαι τώρα πώστολεν) που βελτιώνει τη ροή. Έχω άμεση γνώση από φίλο, συμμαθητή, χημικό μηχανικό που δουλεύει στην Κάλας.Ναι, διότι είναι πολύ επεξεργασμένο.
Ειδάλλως, θαλασσινό είναι και το Celtic sea salt, αλλά είναι γκρι, τελείως διαφορετικό ζώο.
Καλά αλήθεια ρωτάς τώρα?Και πού το βρίσκουμε, ρε παιδιά, το ορυκτό αλάτι;
Ταυτόχρονα γράφαμε το ίδιο...Σκάσε και σκάβε;![]()
![]()
Δεν ξέρω για τον άλλον, εγώ πάντως είμαι και γ@μω τα παιδιάΕίστε κι οι δύο ποταποί και τρισάθλιοι!
Είστε κι οι δύο ποταποί και τρισάθλιοι!
Συμφωνώ.Για πάνω από 8 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο ορυκτό αλάτι, για πολλούς και διάφορους λόγος.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η γεύση του, έτσι και το συνηθίσεις δεν γυρνάς στο κλασικό αλάτι.