Δίαιτα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.558
Μαγειρεύω μόνο για τους ανθρώπους που αγαπάω, εσένα δεν σε αγαπάω :rolleyes: :fuckyou:
Πολύ ευχαρίστως να μαγειρέψω για τον Ντίμι, τον Μάρκου, τον Αλεξ... κάτι όμως μου λέει ότι θα τα φάω μαναχός :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.558
Μα δεν με κατάλαβες. Δεν θα τα τρώμε, απλώς θα τα βλέπουμε.
Δεν γίνεται αυτό που λες, στο Ντίμι θα φτιάξω τατάκια μπάμιας, σίγουρα θα θέλει να δοκιμάσει :roflmao::lolsign:

Reaction score
3.549
Έχω πάρει μια πλαστικούρα και έχω μετρήσει φίλο και αυτός εμένα με αυτή τη μέθοδο. Προφανώς κάθε μέθοδος δείχνει λίγο διαφορετικό νούμερο.
Πολύ διαφορετικό, έχω κάνει πολλά πειράματα...

Η ουσία είναι πως ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι δεν μας απασχολεί το συνολικό ποσοστό λίπους (η ακρίβεια αυτού εννοώ), ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι οι μετρήσεις που παίρνουμε με το δερματοπτυχόμετρο είναι ακριβείς και σωστές, ξέρουμε και μπορούμε να μεταφράσουμε τα αποτελέσματα;

Για να γίνω πιο κατανοητός, ας υποθέσουμε ότι η μέτρηση του δικεφάλου μειώθηκε, του suprailiac έμεινε η ίδια και του subscapular αυξήθηκε. Τι συμπέρασμα θα βγάλουμε;

Αν η μέτρηση του midaxilary ή του abdominal δεν μειώνεται ή αυξάνεται τι σημαίνει;
Τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε στην διατροφή ή τι πρέπει να ψάξουμε;

Δεν μειώνονται υποχρεωτικά όλες οι μετρήσεις όταν χάνουμε βάρος, αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν συμβαίνει πάντα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt