Διάστημα & Πτήση

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.416

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.577
Πόσα εκατομμύρια τα 2 αεροσκάφη;
Παλιά εκπαιδευτικά αεροσκάφη είναι, αμελητέο το κόστος τους.

Οι χειριστές να είναι καλά, ειδικά ο ένας που αναφέρεται στο άρθρο ως "πολυτραυματίας".

Reaction score
21.126
Κάθεσαι εσυ σε μια καρέκλα. Εγώ τρέχω με μικρή ταχύτητα στυλ τζόγκινγκ περνώντας απο μπροστά σου, λίγα μόλις μέτρα απο εσένα.
Μας δίνουν σήμα -εντολή να κοιτάξουμε την ίδια ακριβώς στιγμή (συγχρόνως) τον γαλαξία της Ανδρομέδας.
Θα την δούμε με μια χρονική διαφορά τεσσάρων περίπου ημερών.
Σωστό ή λάθος ; ... Σωστό.
Τι σημαίναι αυτό για το "τώρα" ;
Δεν υπάρχει "τώρα".

:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.647
Θετικό που ξεκίνησαν οι προσπάθειες των Γερμανών, και της ΕΕ συνολικά, αλλά φαίνεται πως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Άργησαν πολύ.
Περισσότερο από 4 μέρες.

minas

Πισιά
Reaction score
4.097
Κάθεσαι εσυ σε μια καρέκλα. Εγώ τρέχω με μικρή ταχύτητα στυλ τζόγκινγκ περνώντας απο μπροστά σου, λίγα μόλις μέτρα απο εσένα.
Μας δίνουν σήμα -εντολή να κοιτάξουμε την ίδια ακριβώς στιγμή (συγχρόνως) τον γαλαξία της Ανδρομέδας.
Θα την δούμε με μια χρονική διαφορά τεσσάρων περίπου ημερών.
Τι σημαίναι αυτό για το "τώρα" ;
Δεν υπάρχει "τώρα".
:)
Ξεφεύγουμε λίγο από το κυρίως θέμα, αλλά με απόσταση μερικά μέτρα και διαφορά ταχύτητας μερικά m/s δεν βρίσκω κανένα τρόπο η απόκλιση στην παρατήρηση να είναι 4 μέρες...

Reaction score
21.126
Ξεφεύγουμε λίγο από το κυρίως θέμα, αλλά με απόσταση μερικά μέτρα και διαφορά ταχύτητας μερικά m/s δεν βρίσκω κανένα τρόπο η απόκλιση στην παρατήρηση να είναι 4 μέρες...
Γιατί ξεφεύγουμε ; Διάστημα δεν είναι το θέμα του νήματος ;

Επειδή είναι reply σε πόστ στον Ear ; Αυτό είναι άλλο θέμα , δικό μου. Εσύ δες το σαν ένα ζήτημα του διαστήματος και ερεύνησε γιατί ισχύει.

Last edited:

Reaction score
21.126
Ειναι πτηση και διαστημα ,οχι μπουρδα και διαστημα !
Εάν αυτό θεωρείς μπούρδα, δεν ξέρεις τίποτε απο διάστημα και αστροφυσική. Πόσο μάλλον και απο σκέτη φυσική.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.098
τέλος είπαμε
τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.416
δεν ξέρεις τίποτε απο διάστημα και αστροφυσική
Για τον Σπύρο το είπες αυτό!

Μπουαχαχαχα!

Reaction score
21.126
Για τον Σπύρο το είπες αυτό!

Μπουαχαχαχα!
Είπε ο Νταχαρης να μην το συνεχίσουμε. Έφαγα και warning που απάντησα σε μια κατηγορία ότι λέω μπούρδες με κόσμιο κιόλας εγώ τρόπο. Εντάξει βρε παιδιά αφού δεν το βρισκετε ενδιαφέρον ή σχετικό με το διάστημα .... δεν χρειάζετια και να τσακωθούμε. Δεν το βρίσκετε ... δεν το βρίσκετε.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.037

Next time βάλε ένα λινκ από που το ξεπάτωσες αντί να πουλάς πνεύμα.
The andromeda paradox λέγεται

Reaction score
21.126

Next time βάλε ένα λινκ από που το ξεπάτωσες αντί να πουλάς πνεύμα.
The andromeda paradox λέγεται
Θα το έβαζα ... μετά. Αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον. :D Δεν πρόκαμα κιόλας. :D Όλα ξεπάτωμα είναι στην ζωή και στην εκπαίδευση, εγω τουλάχιστον καταλαβαίνω και τι λένε και γιατί γίνεται αλλά το βρίσκω και ενδιαφέρον και σχετικό με το διάστημα.

Last edited:

Reaction score
21.126
Για πες και εμένα να μάθω τι λένε
Πνεύμα πουλάς εσύ τώρα (σε εμένα) ; Εσύ απο τα λίγα πόστ σου που έχω διαβάσει, μια χαρά ξέρεις. Δεν χρειάζεσαι εμένα. Βλέπεις οτι δεν αντιδράω ίδια στην "κριτική¨ την δική οσυ. Τέλος πάντων ζήτηθηκε να μην συνεχιστεί το θέμα. Απο εμένα τέλος , γράφετε ότι κατηγόριες θέλετε για εμένα. Εξάλλου ένα είδους ανάλαφρο joke ήταν μεταξύ εμού και του Ear και έστι προοριζόταν απο την αρχή και του δόθηκαν κάποιες προεκτάσεις. Αυτή είναι η ιδέα του αστείου που έχουν οι επιστήμονες (κρύο ... ε εντάξει ... κρύο).

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.037
Rietdijk–Putnam argument

Είναι άλλο πράγμα μια φιλοσοφική θεωρία να την πλασάρεις σαν κάτι που υπολόγισες σε μια χαρτοπετσέτα και άλλο πράγμα να την παρουσιάζεις.

Είναι άλλο πράγμα όταν τα μέλη σε αμφισβητούν αντί να μοιράζεις την πληροφορία να παριστάνεις τον θιγμενο.

Θυμάμαι και σε ένα άλλο ποστ στο νήμα αυτό τα ίδια έκανες αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν.

Γενικά βρε παιδί μου είναι άλλο πράγμα να είσαι καλή παρέα και άλλο να είσαι ή ακόμα χειρότερα να παριστάνεις τον ξερόλα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.873
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou