- Reaction score
- 104.416

Γαλλία: Alpha Jets συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης -Δείτε βίντεο - iefimerida.gr
Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία μετά τη σύγκρουση δύο Alpha Jets κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης

Παλιά εκπαιδευτικά αεροσκάφη είναι, αμελητέο το κόστος τους.Πόσα εκατομμύρια τα 2 αεροσκάφη;
Καλά, αυτό πάνω απ' όλα.Οι χειριστές να είναι καλά, ειδικά ο ένας που αναφέρεται στο άρθρο ως "πολυτραυματίας".
Κάθεσαι εσυ σε μια καρέκλα. Εγώ τρέχω με μικρή ταχύτητα στυλ τζόγκινγκ περνώντας απο μπροστά σου, λίγα μόλις μέτρα απο εσένα.![]()
Συνετρίβη λίγο μετά την εκτόξευση ο πρώτος δορυφορικός εμπορικός πύραυλος της Ευρώπης (video)
Ο πύραυλος εξερράγη λιγότερο από ένα λεπτό μετά την απογείωσή του από ένα νορβηγικό λιμάνι,www.naftemporiki.gr
Ξεφεύγουμε λίγο από το κυρίως θέμα, αλλά με απόσταση μερικά μέτρα και διαφορά ταχύτητας μερικά m/s δεν βρίσκω κανένα τρόπο η απόκλιση στην παρατήρηση να είναι 4 μέρες...Κάθεσαι εσυ σε μια καρέκλα. Εγώ τρέχω με μικρή ταχύτητα στυλ τζόγκινγκ περνώντας απο μπροστά σου, λίγα μόλις μέτρα απο εσένα.
Μας δίνουν σήμα -εντολή να κοιτάξουμε την ίδια ακριβώς στιγμή (συγχρόνως) τον γαλαξία της Ανδρομέδας.
Θα την δούμε με μια χρονική διαφορά τεσσάρων περίπου ημερών.
Σωστό ή λάθος ; ... Σωστό.
Τι σημαίναι αυτό για το "τώρα" ;
Δεν υπάρχει "τώρα".
Σωστό ή λάθος ; ... Σωστό.
![]()
Γιατί ξεφεύγουμε ; Διάστημα δεν είναι το θέμα του νήματος ;Ξεφεύγουμε λίγο από το κυρίως θέμα, αλλά με απόσταση μερικά μέτρα και διαφορά ταχύτητας μερικά m/s δεν βρίσκω κανένα τρόπο η απόκλιση στην παρατήρηση να είναι 4 μέρες...
Εάν αυτό θεωρείς μπούρδα, δεν ξέρεις τίποτε απο διάστημα και αστροφυσική. Πόσο μάλλον και απο σκέτη φυσική.Ειναι πτηση και διαστημα ,οχι μπουρδα και διαστημα !
Για τον Σπύρο το είπες αυτό!δεν ξέρεις τίποτε απο διάστημα και αστροφυσική
Είπε ο Νταχαρης να μην το συνεχίσουμε. Έφαγα και warning που απάντησα σε μια κατηγορία ότι λέω μπούρδες με κόσμιο κιόλας εγώ τρόπο. Εντάξει βρε παιδιά αφού δεν το βρισκετε ενδιαφέρον ή σχετικό με το διάστημα .... δεν χρειάζετια και να τσακωθούμε. Δεν το βρίσκετε ... δεν το βρίσκετε.Για τον Σπύρο το είπες αυτό!
Μπουαχαχαχα!
Θα το έβαζα ... μετά. Αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Next time βάλε ένα λινκ από που το ξεπάτωσες αντί να πουλάς πνεύμα.
The andromeda paradox λέγεται
Πνεύμα πουλάς εσύ τώρα (σε εμένα) ; Εσύ απο τα λίγα πόστ σου που έχω διαβάσει, μια χαρά ξέρεις. Δεν χρειάζεσαι εμένα. Βλέπεις οτι δεν αντιδράω ίδια στην "κριτική¨ την δική οσυ. Τέλος πάντων ζήτηθηκε να μην συνεχιστεί το θέμα. Απο εμένα τέλος , γράφετε ότι κατηγόριες θέλετε για εμένα. Εξάλλου ένα είδους ανάλαφρο joke ήταν μεταξύ εμού και του Ear και έστι προοριζόταν απο την αρχή και του δόθηκαν κάποιες προεκτάσεις. Αυτή είναι η ιδέα του αστείου που έχουν οι επιστήμονες (κρύο ... ε εντάξει ... κρύο).Για πες και εμένα να μάθω τι λένε