Διάτρητες Γυψοσανίδες στο ταβάνι : Η μαγική ερώτηση

Reaction score
1.926
Ιδανικά, θα πρέπει η ζώνη απορρόφησης να συμπεριλάβει τόσο τα ίδια τα ηχεία (ώστε να κόβει την άμεση προς τα πάνω) όσο και την mlp, πράγμα που στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτεται με 3 φύλλα γυψοσανίδας:

View attachment 350783

Σε αυτό το σχήμα, το μεσαίο φύλλο γυψοσανίδας είναι στη ζώνη κατοπτρικής ανάκλασης.
Που τις βρίσκετε εσείς τις διατρητες με 2.40μ μήκος? Εγώ οσες έχω βρει είναι 1.20Χ 2.00μ η 1.20Χ1.87 η 60Χ60

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.940
Που τις βρίσκετε εσείς τις διατρητες με 2.40μ μήκος? Εγώ οσες έχω βρει είναι 1.20Χ 2.00μ η 1.20Χ1.87 η 60Χ60
Τυχαία τα νούμερα, δεν θυμάμαι τι μέγεθος είχαν οι διάτρητες γυψοσανίδες ηχοαπορρόφησης στο χώρο μου.

Reaction score
1.926
Τυχαία τα νούμερα, δεν θυμάμαι τι μέγεθος είχαν οι διάτρητες γυψοσανίδες ηχοαπορρόφησης στο χώρο μου.
Αααα ΟΚ. Είπα κι εγώ.
Ευτυχώς που ρώτησα πριν αρχίσω να ψάχνω για 2.40 και φάω δύο μέρες ψάχνοντας άδικα.
1188Χ1988 και 1188Χ1875 είναι τα διαθέσιμα μεγέθη αν θυμάμαι καλά.
Ευτυχώς είμαστε στο στάδιο που η πρόληψη είναι εύκολη υπόθεση.

Ωπ άκυρο. Τελικά υπάρχουν και 1.20Χ2.40 απλά δεν ήταν αυτές που έψαχνα. Οι block βγαίνουν σε αυτές τις διαστάσεις.

Attachments

Last edited:

Reaction score
23.491
μισό λεπτό γιατί εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν
η διάτρητη έχει διαφορετική τεχνική από την απλή.
οι τεχνίτες περνάνε σεμινάριο για αυτές, έχουν άλλα υλικά , άλλες κόλλες, άλλο στόκο, δεν μπαίνει γάζα κλπ.
αυτό σημαίνει οτι αν ο τεχνίτης δεν έχει περάσει την εκπαίδευση δεν ξέρει να την βάλει και θα γίνει μλκ.
αυτό σημαίνει οτι αυτός που ξέρει να την βάλει θα φέρει και τα υλικά , αν τα παρετε εσείς τα υλικά και του πείτε βάλτα θα γίνει μλκ - ντεφινιτελυ

δεύτερον, οι απόψεις του μάστορα για το αν χρειάζεται αν δουλεύει αν το ένα το άλλο είναι για τα σκουπίδια.
'οταν του πεις στο κενό 60χιλ θα βάλει διπλό 40άρι ultracoustic (= θα παιδευτεί) και σου πει δεν χρειάζεται , δουλεύει έτσι κλπ, ή οταν σου πει δεν κάνει τίποτα η μόνωση πίσω απο τη σανίδα δεν χρειάζεται κλπ ή όταν σου πει και η κανονική κάνει δουλειά κλπ τον διώχνεις ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ειδικά στην διάτρητη ζητήστε από την knauf να προτείνει τεχνίτες που την έχουν δουλέψει.
εγώ έτυχε να έχω γνωστό από το σχολείο των παιδιών τεχνίτη που έχει δουλέψει την διάτρητη πολλές φορές (riverwest) και έγινε η δουλειά. όλοι οι άλλοι είπαν ένα τσουβάλι μλκς

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.595
Members
38.202
Νεότερο μέλος
ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ