- Reaction score
- 15.543
ειναι κοντα πλεον Γιαννη μου ολοι στο uhd και κερδιζει στην εικονα ξερεις ποιος ε ;Δηλαδή δεν έφτιαξε το μαύρο των DLP στο 4Κ;
ειναι κοντα πλεον Γιαννη μου ολοι στο uhd και κερδιζει στην εικονα ξερεις ποιος ε ;Δηλαδή δεν έφτιαξε το μαύρο των DLP στο 4Κ;
εχω μια ταση να βλεπω αντικειμενικα την εικονα και χωρις να το θελω λογο επαγγελματος κιολαςΈχεις μια τάση να τα γυρίζεις, όταν αποφασίζεις να ακολουθήσεις μια τεχνολογία, ή μου φαίνεται;
Κωλοτούμπα λέγεται αυτό σε...άλλες κατηγορίες.
Από πού φαίνεται ότι είναι πλέον κοντά, όταν όλοι σε όλα τα τεστ συμφωνούν ότι ακόμα υστερούν σε μαύρο και κοντράστ;
να διαβαζεις απλα πραματα που τα καταλαβαινεις
δεν υπαρχεις αγαπη....!!!Το μέλος Stathis νοιωθει υπέροχα στην τοποθεσια Ρουφ.
Tα καλύτερα δεν τα είπα.Το μέλος Stathis νοιωθει υπέροχα στην τοποθεσια Ρουφ.
Αν σου επέτρεπαν οι...συνθήκες να έρθεις κανένα απόγευμα σε παρουσίαση, θα είχες μάθει αρκετά από τον loggeo.να διαβαζεις απλα πραματα που τα καταλαβαινεις
https://www.avsite.gr/forum/threads/sony-vpl-vw760.161544/
Αλλά και συ Γιάννη δεν ήρθες Σάββατο στο τσιπουράδικο στις διάλεξεις με ομιλητή το μέλος kefalas.Αν σου επέτρεπαν οι...συνθήκες να έρθεις κανένα απόγευμα σε παρουσίαση, θα είχες μάθει αρκετά από τον loggeo.
Ε, κι εσύ, μην δεις άνθρωπο να θέλει να αλλαξοπιστήσει, αμέσως να του διαλύσεις το όνειρο.Παρόν κι ο Ροδίτης!!!!
Ας μην πω πολλά. Review για έναν καταπληκτικό dlp uhd προβολέα!