- Reaction score
- 76.891
Απο το 2019 δηλαδή.σε αυτοκίνητα με ενεργοποιημένη sim
Απο το 2019 δηλαδή.σε αυτοκίνητα με ενεργοποιημένη sim
Ναι.Απο το 2019 δηλαδή.
Καλώς τον!Παιδιά καλησπέρα.γράφω για πρώτη φορά και δεν ξέρω εαν είμαι στο σωστό μέρος.θα μπώ κατευθείαν στο θέμα.λοιπόν έχω μια μερσέντες w203 2005' και δεν μου ανεβάζει πάνω απο 3000 στροφές.μου κραταει το λαμπάκι της μηχανής αναμέννο (check engine).το έχουμε συνδέση με το pc σε μάστορα αλλα και πάλι δεν βγάζει κανενα σφάλμα.αμα ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.ευχαριστώ
Καλησπέρα κ καλώς ήλθες..Παιδιά καλησπέρα.γράφω για πρώτη φορά και δεν ξέρω εαν είμαι στο σωστό μέρος.θα μπώ κατευθείαν στο θέμα.λοιπόν έχω μια μερσέντες w203 2005' και δεν μου ανεβάζει πάνω απο 3000 στροφές.μου κραταει το λαμπάκι της μηχανής αναμέννο (check engine).το έχουμε συνδέση με το pc σε μάστορα αλλα και πάλι δεν βγάζει κανενα σφάλμα.αμα ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.ευχαριστώ
Δεν ξέρω εαν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο η όχι αλλά είχε διαγνωστικό.είδα ότι είχε 2-3 μερσεντες απέξω και γιαυτο πήγα και εγώΚαλώς τον!
Όταν λες "μάστορα", εννοείς εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
Καλημέρα ευχαριστώ για την βοηθεια.σε κάποια φορουμ που διάβασα είδα ότι σε πολλές περιπτώσεις λέγανε για βουλωμένο καταλύτη.δεν ξέρω εαν ισχύει η όχι.γιατι και στο συνεργειο που το πηγα μου ειπε.το μηχάνημα δεν βγάζει κατι αλλα άλλαξε τον καταλυτη μπορει να φταιη αυτόςΚαλησπέρα κ καλώς ήλθες..
Θεωρώ ότι το συνεργείο που απευθύνθηκες αν όχι επίσημο, τουλάχιστον θα ήταν εξουσιοδοτημένο της mercedes κ όχι κάποιο γενικώς εξειδικευμένο στο γερμανικό group.
Φιλος μου έχει την mercedes c200 coupe kompressor ('05) με το κόκκινο καπάκι στο μοτέρ
και αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο δλδ όριο στροφών μέχρι 3.000 3.500 με το ζόρι κ γενικώς απροθυμία του μοτέρ κ το πήγε σε εξουσιοδοτημένο (όχι εξειδικευμένο!) κ του βρήκαν βλάβη στον δότη στροφών, ένα ηλεκτρονικό ποτενσιόμετρο συνδεδεμένο κάπου ανάμεσα στο ηλεκτρόγκαζο κλπ.
Σύνηθισμένη βλάβη γιαυτό το μοτέρ κ με αρκετά χρόνια κ χιλιόμετρα του είπανε.
Στο μεταφέρω όπως μου το περιέγραψε.
Πολύ σωστά επισήμανε ο Pankrok ότι χρειάζεται γνήσιο λογισμικό για check στον εγκέφαλο κάτι που τα All in one περισσότερα εξειδικευμένα δεν έχουν..
Το smart που έχω κάποια βλάβη που είχα κάποια στιγμή με τον δεύτερο αισθητήρα λ (πίσω) και είχα αναμμένο το check της μηχανής σε εξειδικευμένο δεν το έβρισκε, ενώ στο εξουσιοδοτημένο που το πήγα μετά το έβγαλε με την μία!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την συμβουλή.Δεν ξέρω εαν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο η όχι αλλά είχε διαγνωστικό.είδα ότι είχε 2-3 μερσεντες απέξω και γιαυτο πήγα και εγώ
[DOUBLEPOST=1564557758][/DOUBLEPOST]
Καλημέρα ευχαριστώ για την βοηθεια.σε κάποια φορουμ που διάβασα είδα ότι σε πολλές περιπτώσεις λέγανε για βουλωμένο καταλύτη.δεν ξέρω εαν ισχύει η όχι.γιατι και στο συνεργειο που το πηγα μου ειπε.το μηχάνημα δεν βγάζει κατι αλλα άλλαξε τον καταλυτη μπορει να φταιη αυτός
E μα φυσικά..!Γιος του Peter?