Διάφορα (αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.158
Εγώ εύχομαι να χαλάσει αυτό που έχω (το 11-αρι που έδινε δώρο η VW όταν πήρα το iD.3).

Ήδη έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς, τόσο το καλώδιο, όσο και το ίδιο το μηχανάκι (βγάζει μερικά κολλήματα παραπάνω, θέλει restart και καμιά φορά του παίρνει κάνα δίωρο να πάρει μπρος).

Μόλις χαλάσει, Τέσλα. Δεν παίζουμε με αυτά..

melina

Cargo 200
Reaction score
45.821
εδώ ο άλλος επαγγελματίας οδηγός με s500, βάζει ling long , αντεγμσρεμλκ , βγάζεις λεφτά από μεταφορές υψηλών προσώπων και βάζεις ling long στο εργαλείο της δουλειάς ; ling long;;;;;
τι είναι το ling long καλέ;

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.802
Α, όχι, αυτό:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.807
Α, όχι, αυτό:
Από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι έχουν μεν αστείο όνομα, αλλά είναι πολύ παραπάνω από απλό value for money!

ΥΓ Το κοίταξα από περιέργεια και η ελληνική μετάφραση είναι λεπτοδουλεμένο, εκλεπτυσμένο, περίτεχνο (για αντικείμενα ή κοσμήματα). Καιρός να μάθουμε κινέζικα; :laugh:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.821
Α, μάλιστα! Ευχαριστώ.

Δεν θα το έκανα ποτέ, ειδικά σε τέτοιο αυτοκίνητο (michelin, continental παίζω και παίζει ρόλο για μένα να φαίνεται στον πελάτη και το επώνυμο λάστιχο - έχει βρεθεί κι αυτός που μου είπε τα ίδια λάστιχα έχω πως σου φαίνονται; :biggrin:). Από την άλλη όμως καταλαβαίνω και τον δύσμοιρο συνάδελφο που αν ήταν φέτος να αλλάξει λάστιχα το πιο πιθανό να τα έβαλε και σε 12 άτοκες στην κάρτα. Μην νομίζετε ότι S class και VIP πελάτες σημαίνει "κονόμα" και μάλιστα κάθε χρόνο. 😞

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale