gonis
Luger
- Reaction score
- 12.061
Like για τα σχόλια και όχι για το αυτοκίνητο ..........
Like για τα σχόλια και όχι για το αυτοκίνητο ..........
- σ΄ ευχαριστώ όπως και να έχει , και εγώ με τις Alfa Romeo είμαι τρελός , έιχα αρκετές μέχρι τώρα , με ξενέρωσε λίγο η μπροστινή κίνηση , αλλά επανέρχεται στην πίσω , με τα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουνLike για τα σχόλια και όχι για το αυτοκίνητο ....
Όλοι τα έβαλαν με τον Hamilton, νομίζοντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω στον Rosberg. Απ' ό,τι φάνηκε, ο Rosberg είχε την προσοχή του στραμμένη στις ρυθμίσεις του τιμονιού και όχι στους καθρέφτες του.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΥΘΥΝΗ?
Και τετρακίνητη θα βγαίνει, για τους κουλούς.ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΗΤΗ.....
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ 7ΑΡΙ ΑΙΣΙΝ......Και τετρακίνητη θα βγαίνει, για τους κουλούς.
H Quadrifoglio βγαίνει μόνο πισωκίνητη, για Ευρώπη και ΗΠΑ, με 505Hp και manual 6άρι ή οκτατάχυτο αυτόματο. Το χειροκίνητο δε θα προσφέρεται σε όλες τις αγορές.
Τα υπόλοιπα: https://www.alfaromeousa.com/cars/giulia-models
Θα φας τα γεραματα σου,οπως λεμε θα φας τα νιατα σου,να μαστορευεις επι καθημερινης βασεως αυτο το κατασκευασμα;Αυτο μονο με θαυμα παιρνει μπρος...- σ΄ ευχαριστώ όπως και να έχει , και εγώ με τις Alfa Romeo είμαι τρελός , έιχα αρκετές μέχρι τώρα , με ξενέρωσε λίγο η μπροστινή κίνηση , αλλά επανέρχεται στην πίσω , με τα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν
- όταν και αν συνταξιοδοτηθώ θα ΄πάρω μία 75 , και θα την μαστορεύω μόνος μου
- ααααααααυτό ακριβώς θέλωΘα φας τα γεραματα σου,οπως λεμε θα φας τα νιατα σου,να μαστορευεις επι καθημερινης βασεως αυτο το κατασκευασμα;Αυτο μονο με θαυμα παιρνει μπρος...