Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.297
Like για τα σχόλια και όχι για το αυτοκίνητο ....
- σ΄ ευχαριστώ όπως και να έχει , και εγώ με τις Alfa Romeo είμαι τρελός , έιχα αρκετές μέχρι τώρα , με ξενέρωσε λίγο η μπροστινή κίνηση , αλλά επανέρχεται στην πίσω , με τα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν

- όταν και αν συνταξιοδοτηθώ θα ΄πάρω μία 75 , και θα την μαστορεύω μόνος μου :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθήσατε το F1 Grand Prix της Ισπανίας, όπου λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση συγκρούστηκαν οι 2 προπορευόμενες Mercedes.
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33059&subid=2&pubid=7510012

Όταν όμως υπάρχει μετάδοση από κανάλι με @@@, μπορείς να δεις και γιατί έγινε ό,τι έγινε.

Respect στο Sky Sports. :hi:

Reaction score
25.448
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΥΘΥΝΗ?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
Ότι ένα μικρό λάθος στη φόρτιση και χρήση των μπαταριών των ηλεκτροκινητήρων, οδηγεί σε καταστροφή. :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΥΘΥΝΗ?
Όλοι τα έβαλαν με τον Hamilton, νομίζοντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω στον Rosberg. Απ' ό,τι φάνηκε, ο Rosberg είχε την προσοχή του στραμμένη στις ρυθμίσεις του τιμονιού και όχι στους καθρέφτες του.

Reaction score
25.448
ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΗΤΗ.....

ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?:D

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
H Quadrifoglio βγαίνει μόνο πισωκίνητη, για Ευρώπη και ΗΠΑ, με 505Hp και manual 6άρι ή οκτατάχυτο αυτόματο. Το χειροκίνητο μάλλον δε θα προσφέρεται σε όλες τις αγορές.
Τα υπόλοιπα: https://www.alfaromeousa.com/cars/giulia-models

Reaction score
25.448
H Quadrifoglio βγαίνει μόνο πισωκίνητη, για Ευρώπη και ΗΠΑ, με 505Hp και manual 6άρι ή οκτατάχυτο αυτόματο. Το χειροκίνητο δε θα προσφέρεται σε όλες τις αγορές.
Τα υπόλοιπα: https://www.alfaromeousa.com/cars/giulia-models

Α ΟΚ.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΟΙ ΑΛΦΑ.....:D:D

S

sk4t4

Guest
- σ΄ ευχαριστώ όπως και να έχει , και εγώ με τις Alfa Romeo είμαι τρελός , έιχα αρκετές μέχρι τώρα , με ξενέρωσε λίγο η μπροστινή κίνηση , αλλά επανέρχεται στην πίσω , με τα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν

- όταν και αν συνταξιοδοτηθώ θα ΄πάρω μία 75 , και θα την μαστορεύω μόνος μου :)

Θα φας τα γεραματα σου,οπως λεμε θα φας τα νιατα σου,να μαστορευεις επι καθημερινης βασεως αυτο το κατασκευασμα;Αυτο μονο με θαυμα παιρνει μπρος...:laugh:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.297
Θα φας τα γεραματα σου,οπως λεμε θα φας τα νιατα σου,να μαστορευεις επι καθημερινης βασεως αυτο το κατασκευασμα;Αυτο μονο με θαυμα παιρνει μπρος...:laugh:
- ααααααααυτό ακριβώς θέλω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.590
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants