Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Παρουσίαση σειρών BMW M3 και M4 στην Κωνσταντινούπολη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.059
Αν εξαιρέσουμε το εμετικό "άνετο" στυλ οδήγησης με το ένα χέρι, σούπερ.
Του την έχουν πέσει και στα σχόλια για το ένα χέρι. Αλλά τι να κάνουμε; Φιγουρατζής είναι ο άνθρωπος. :D

Από την άλλη, είναι αξιοθαύμαστη και η οδηγική συμπεριφορά των οδηγών που προσπέρασε (δηλαδή όλων...).

Reaction score
25.738
ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΙΣΩ .....ΩΡΑΙΟΣ!!!!!:p:D:roflmao::laugh:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.576
Δεν κυκλοφορώ συχνά στο κέντρο της Αθήνας οπότε το συναντώ μόνο στην Εθνική που δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό*, αλλα τις τελευταίες μέρες αναγκάστηκα να κατέβω με μηχανάκι τρεις φορές και μου έσπασαν τα νεύρα. >:(

Ο κάθε άχρηστος με μηχανή/άκι πιάνει μια λωρίδα ανάμεσα στ' αυτοκίνητα και κινείται σα κότα. Κι αν του πεις τίποτα ή του κορνάρεις, αρχίζει τα "χαλάρωσε". Το 90% αυτών είναι μοιρασμένο σχεδόν ισόποσα σε δήθεν on-off και παπιά. Οι έχοντες σκούτερς είναι αρκετά καλύτεροι σε συμπεριφορά και συνήθως έχουν καθρέφτες που στα παπιά (και στους γρήγορους του κwλου) είναι φαίνεται περιττοί. >:(

Αν δεν θέλεις ή (συνηθέστερο) δεν μπορείς κι αφού έτσι κι αλλιώς κινείσαι με τη ροή της κίνησης, γιατί μας κόβεις ρε παπ@ρα φασιστάκο; Κάτσε στην κανονική λωρίδα με τ' αυτοκίνητα. >:(>:(>:(

Οι καλύτεροι καραγκιόζηδες ήταν παλιότερα αυτοί με τις Harley που νόμιζαν οτι τους ανήκει ο δρόμος. Ευτυχώς εξαφανίστηκαν. :D

*είναι όμως πολύ πιο επικίνδυνο για τους ίδιους τους ηλίθιους, κάθονται ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία λωρίδα πηγαίνοντας με 50-60-70, ενώ τα αυτοκίνητα κι οι μηχανές προσπερνούν με πολύ περισσότερα κι απο τις δυο πλευρές... >:(

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εκτός εξαιρέσεων, η προσπέραση μοτοσυκλέτας σε μοτοσυκλέτα μου την δίνει αφάνταστα.
Αν σε ενοχλάω Ζιτσίκεν, πάρ΄το νταξάκι σου σε άλλη λωρίδα! :fuckyou:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.576
Εκτός εξαιρέσεων, η προσπέραση μοτοσυκλέτας σε μοτοσυκλέτα μου την δίνει αφάνταστα.
Αν σε ενοχλάω Ζιτσίκεν, πάρ΄το νταξάκι σου σε άλλη λωρίδα! :fuckyou:

Να σε περιμένω δηλαδή να αποφασίσεις να κουνηθείς;
Τότε θα πάω στον ίδιο χρόνο με το αυτοκίνητο, πολύ πιο αναπαυτικά και δροσερά.

Αν σ' ενοχλεί τόσο, θα με μισήσεις! Ξυστά τους περνάω όλους.

Gojakla

Reaction score
7.491
Δεν μιλάω για τους... σχεδόν σταματημένους.
Αλλά μου την δίνει να περνάω ανάμεσα από κουτάκιδες... να έχω το νού μου μπροστά, στο δρόμο για κακοτεχνίες, στους κουτάκιδες μπας και αλλάξουν λωρίδα απότομα, μπας και ανοίξουν πόρτα, μπας και περνάει κανάς πεζός μπροστά... κλπ κλπ κλπ... και να έχω και "εσένα" να πρέπει να μου κολλάς στο κ@λο γιατί είσαι με +10.

:hunter:

Gojakla

Reaction score
7.491
Έχω έναν κολλητό που κυκλοφορεί με την ταυτότητα στο στόμα κει έξω...
Πάψαμε να βγαίνουμε βόλτες μαζί εδώ και χρόνια... :p

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell