S2000
ΜπιΕμΝτάμπλγιου
- Reaction score
- 1.384
Αυτό που μου είπε δεν μπορώ να το γράψωΓια ρώτα τον zizik...
Αυτό που μου είπε δεν μπορώ να το γράψωΓια ρώτα τον zizik...
βιάζεσαιΕτοιμάζεται η ταφόπλακα των diesel.
http://www.reuters.com/article/us-volkswagen-emissions-eu-idUSKBN17612P
Η ΕΕ θα έχει το δικαίωμα να βάζει πρόστιμα μέχρι και 30.000€ ανα αυτοκίνητο σε περιπτώσεις ψευδών στοιχείων εκπομπών/ρύπων.
θέλω κι εγώCar sharing, Porsche style.
ΝΑΙ χι χι χιΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΤΟΥ 20?
MEGOLA.....
[DOUBLEPOST=1491518530][/DOUBLEPOST]TO ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ!!!!!
Η VW πούλησε πάρα πολλά (για την αγορά) diesel εκεί. Μετά το dieselgate όμως, η αγορά diesel πέθανε μάλλον οριστικά.Εγώ πάλι νομίζω ότι οι αμερικάνοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα στην ιδέα του diesel...που είναι και fans των SUVs. Γουστάρουν οκτακύλινδρα petrol. Και θα το πολεμήσουν όσο μπορούν.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ.Δεν έβγαζε μόνο η VW diesel.
Τα μεγάλα SUV μόνο με diesel μπορούν μα κινηθούν αξιοπρεπώς και να παραμείνουν σε κυβικά και κατανάλωση χαμηλά. Το ίδιο ισχύει για τα μεγαλομεσαία αυτοκίνητα και πάνω.
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι αμερικάνοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα στην ιδέα του diesel...που είναι και fans των SUVs. Γουστάρουν οκτακύλινδρα petrol. Και θα το πολεμήσουν όσο μπορούν.