Διάφορα για TVs

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.445

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.326
Οι Full Array είναι χειρότερες από τις Bravia 9. Αυτό που είδαν στο Τόκιο, το οποίο είναι ότι είχε η Sony πριν 2 χρόνια, είναι πολύ καλύτερο από την Bravia 9. Δεν τους έδειξαν που έχουν φτάσει σήμερα.
Αν η Bravia 9 είναι τόσο κοντά σε OLED, σύμφωνα με όσα λένε οι RGB mini LED που θα δούμε ίσως και φέτος ως Demo, θα είναι αν όχι ίδιες, πολύ πολύ κοντά σε OLED. Τόσο κοντά που δεν θα καταλαβαίνεις τι βλέπεις.

alexis

Reaction score
32.326
O Caleb Denison έφυγε από το Digital Trends και ξεκινά solo καριέρα.

alexis

Reaction score
32.326
O Caleb Denison έφυγε από το Digital Trends και ξεκινά solo καριέρα.

Follow up:

Όπως φαίνεται το Digital Trends έκλεισε το νέο κανάλι του Caleb με πάτημα τα πνεύμα δικαιώματα. Τους ανήκει λένε, ότι content κάνει. Άκου εδώ. 😡

Φυσικά δεν το έχει αφήσει έτσι. Ανέλαβαν οι δικηγόροι.

1000026240.jpg

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.851
το Digital Trends έκλεισε το νέο κανάλι του Caleb με πάτημα τα πνεύμα δικαιώματα
Διάβασα στο AVSForum ότι χρησιμοποίησε τις δικές τους τους εγκαταστάσεις για τα ρηβγιούς που παρουσίασε μετά στο κανάλι του.

Reaction score
970
Σήμερα την παρέλαβα C7K 75αρα στα 1500 ευρώ .
το λοιποοοννν..... ηρθε το μεσημερκι <br />στηθηκε με συνοπτικες διαδικασιες<br />Πρωτο καραμπαμ αρνητικο η βαση της τηλεορασης ....πλαστικουρα καργα δεν δειχνει καθολου στιβαρη σε σημειο να φοβασαι αν κανει κανα σεισμουλη αν θα αντεξει<br />Δευτερο δεν εχει η δεν το βρηκα google play store (οκ θα το εγκαταστησω απο στικακι)<br />Παμε στις πρωτες εντυπωσεις <br />Καταρχην δεν μπορω να μιλησω για ηχο γιατι κουμπωσα κατευθειαν την sonos beam και επαιζε απο το συστημα sonos<br />Ξεκινησαμε με κατι βιντεακια 4κ απο youtube....συνεχισαμε με Νετφλιξ κοματια απο το mission imposible<br />Tα χρωματα εξαιρετικα χρειαστηκα να κατεβασω στο 85 το brightness και το contrast και ηρθε αμεσως στα μετρα μου και στο netflix εβαλα την εικονα σε dolby vision dark <br />μετα δοκιμασα μερικα καναλια μακ τιβι hd skai hd κλπ ....οκ ικανοποιητικα για τον φιλο μου, εγω επιμενω οτι τα digea καναλια ειναι χαλια εκτος απο το ert3 hd που συνηθως εχει καλη εικονα <br />Θα επιστρεψω αν εχω κατι καινουργιο να γραψω<br />ΥΓ αυτο με τη βαση δεν μπορω να το χωνέψω πάντως

Reaction score
970
επανερχομαι ...τα βραδυα βλεπω συνηθως τις 3 σειρες μου στο μακ τιβι,ετσι και σημερα, εμφανης αναβαθμιση η tcl απεναντι στην led sony που εχω του 2018<br />Οκ η μια ειναι led και η αλλη mini led και 7 χρονια νεωτερη, οποτε λογικο μου φαινεται.... την εχω ψιλοφερει στα μετρα με στα setings της εικονας αλλα ετσι απλα στα γρηγορα, θα την σκαλίσω και αύριο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.406
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim