- Reaction score
- 22.041
Ίσως το DVD εγκατάστασης που έχεις, δεν περιέχει το sp1, ίσως γι' αυτόν το λόγο να παίρνεις αυτό το μήνυμα. Επίσης, δεν θυμάμαι αν φταίει η διαφορά έκδοσης και γλώσσας. Δοκίμασε...
Δοκίμασα το δικο σου σε US και Greek Γλώσσα.Ίσως το DVD εγκατάστασης που έχεις, δεν περιέχει το sp1, ίσως γι' αυτόν το λόγο να παίρνεις αυτό το μήνυμα. Επίσης, δεν θυμάμαι αν φταίει η διαφορά έκδοσης και γλώσσας. Δοκίμασε...
Δεν βρίσκει το λειτουργικό στο δίσκο.Οκ, άνοιξε τον υπολογιστή και αποσύνδεσε από το ρεύμα όλους τους δίσκους εκτός του δίσκου στον οποίον είναι εγκατεστημένο το σύτστημα. Συγχρόνως, φρόντισε ο δίσκος συστήματος να είναι πρώτος στο boot priority μέσα στο bios, πάνω από ο,τιδήποτε άλλο. Και κάνε άλλη μια προσπάθεια.
Nvme-m2Πώς είναι ο δίσκος συνδεδεμένος; Sata ή Nvme-m.2;
Ακριβώς, έτρεχαν σε Sata ssd και πριν 2 χρόνια περίπου τον έκανα clone σε nvme.Εγώ πρόσφατα πήγα να εγκαταστήσω Win7 σε nvme και δεν τον έβλεπε ούτε το στικάκι με το setup ούτε το DVD. Θέλει drivers, οι οποίοι όμως ήταν σε .exe.
Οπότε υποθέτω ότι πέρασες τα Win7 στον nvme με κάποιο image tool, αφού τα είχες σε κάποιον sata δίσκο. Σωστά;
Γιατί δεν κάνεις εγκατάσταση σε SATA SSD και clone στον nvme; Όλα καθαρά από την αρχή.Ακριβώς, έτρεχαν σε Sata ssd και πριν 2 χρόνια περίπου τον έκανα clone σε nvme.
Οπότε λύνεται κι εμένα η απορία μου τώρα, όντως οι drivers είναι exe οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι την ώρα που ζητάει load drivers και να του υποδείξω που βρίσκονται για να τους βάλει..
Αδιέξοδο.
Εκτος κι αν ξανακάνω clone σε Sata ssd, repair installation και ξανά clone στον nvme...
Ούτε καν έτσι..?
Θα το αφήσω όπως είναι, έως ότου δεν θα περπατάει καθόλου και θα αναγκαστώ να πάω σε 10
Το upgrade να δουλεύει ακόμα από 7 σε 10?
Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση σε οτιδήποτε θα είναι σε win10 η 11, οπότε κατευθείαν στον nvme.Γιατί δεν κάνεις εγκατάσταση σε SATA SSD και clone στον nvme; Όλα καθαρά από την αρχή.
Δεν ξέρω αν μπορεί να εξαχθεί κλειδί που "μπήκε" με loaderΤεχνικά η αναβάθμιση είναι εφικτή. Από πλευράς άδειας, μπορείς να αναβαθμίσεις σε Windows 10 και μετά να ασχοληθείς με την ενεργοποίηση, εφόσον δεν γίνει αυτόματα.
Θυμίζω ότι υπάρχουν προγράμματα για να εξάγεις το κλειδί των Windows 7 εάν δεν το έχεις κάπου αλλού.
Οτιδήποτε και να κάνεις, πάρε και ένα backup πρώτα
Γιατί;Διαβάζω αρκετούς να προτείνουν αυτή την έκδοση en-us_windows_10_iot_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_257ad90f_20211210.
το χω πάθει....σε υπολογιστή μικροβιολογικού....είχα στήσει το δίκτυο....είχα περάσει ένα κάρο προγράμματα που είχε για τα μηχανήματα...και είχα αφήσει την ενεργοποίηση για το τέλος.....σφραγιστή συσκευασία pro.....πάω να βάλω...τίποτα...ξανά τίποτα.....βρε ξανά τίποτα.....είχε πάει και 10 το βράδυ.....παίρνω ένα κι με 2 δολάρια ....και τέλοςΗ υποστήριξη της Microsoft εγκατέστησε σε πελάτη πειρατικά Windows
Μηχανικός της υποστήριξης της Microsoft κατέφυγε στην απλή λύση να εγκαταστήσει μια ανεπίσημη πειρατική έκδοση των Windows στον υπολογιστή ενός πελάτη, αφού το γνήσιο αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος αρνιόταν να ενεργοποιηθεί κανονικά. Και φαίνεται ότι δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που...iguru.gr