Διάφορα (υπολογιστές)

Reaction score
25.447
.... μηπως αγαπητε μας τιγρη, συνδιαζεται με τα βιβλια σεκσουαλικης μελετης που προσφατα ανακαλυφθηκαν στο χωρο σας (με εχεμυθεια παντα).. :angel:
ΜΠΑ! ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ.... :p

ika

News
Reaction score
14.884
σκανδαλωδες βρισκω μονο το " τους θέλει όλους, μέχρι και το γκόμενό της " :angel:
Πάντως άξιος ο γυμναστής, που έχει καθαρή ταξική συνείδηση και άποψη:
"Δεν μπορώ κυρία εγώ είμαι ένας απλός γυμναστής, δεν μπορώ να σας γ@μή..."

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
brave
brave και κσερο πσωμι
View attachment 306280
Ήμουν με Brave από τότε που ήταν στο closed beta ~2016. Ο καλύτερος συνολικά brοwser για μένα.

Γιατί τον έχω παροπλίσει;

1. Έχει πολύ επιθετικές ρυθμίσεις ως προς την ιδιωτικότητα και συχνά κάποιες σελίδες δεν συνεργάζονται καθόλου.
2. Δεν έχει δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού σε όλες τις συσκευές.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
(δεν εξηγησα, καθοτι προεκυψε μια υποθεση επαγγελματικης...παραφυσης)
-> σε αυτες τις "υποπτες" σελιδες μπαινω με τον οπερα.
-> στο κινητο μπαινω επισης απο brave αν χρειαστει, αλλα τα α-σοσιαλ μιντια τα παρακολουθω απο διακριτο(ξεχωριστο) application. Ετσι ενας συχρονισμος δεν ξερω αν εχει καποιο οφελος.
8-)
(βεβαια η χρηση του browser διαφερει στον καθενα)

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.375
Shit got real!!! Τσακίδια youtube λοιπόν. Εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Μουσική έχω από αλλού, social από αλλού, ενημέρωση από αλλού, ψυχαγωγία από αλλού. Δεν το κάνω στον εαυτό μου να βλέπω διαφημίσεις για ντελίβερι και δεν ξέρω και εγώ τι. Για αυτό τον λόγο έκοψα την τηλεόραση.

Θα πλήρωνα αν είχε content που με ενδιαφέρει και καλό μηχανισμό discovery. Δεν αξίζει να δίνω (και εκεί) άλλα 8-10€ για να βλέπω μια σούπα video μια φορά στις 3 μέρες.

Screenshot 2023-10-01 at 5.33.18 AM.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.204
Με ενδιαφέρει αγορά τάμπλετ. Δεν είχα ποτές, αλλά φαντάζομαι ότι είναι ένα smart Phone με μεγάλη οθόνη.
Με ενδιαφέρει κυρίως για να φορτώσω μια προπονητική εφαρμογή αλλά και επειδή μεγάλωσε ο βαθμός πρεσβυωπίας, άρα θα το δουλέψω και για σερφάρισμα κλπ.
Ρίχνοντας μια ματιά, ανάμεσα σε πολλά έπεσα πάνω σε μια προσφορά του eshop, με φαίνεται αρκετά τούμπανο. Εσείς τι λέτε?

Reaction score
23.483
Αν το μεταφέρεις είναι μεγάλο, αν το έχεις μόνιμα σπίτι ή μια φορά στο τόσο το πας βόλτα είναι εντάξει.

Ανάλογα τα χέρια το 11 αρι οριακά επιτρέπει πληκτρολόγηση με δύο χέρια, τα μεγαλύτερα αν δεν έχουν διαιρούμενο πληκτρολόγιο σε πολλά χέρια θα είναι δύσκολα να φτάσεις στο κέντρο.

Αν δε σε ενδιαφέρει η δυνατότητα κάρτας σιμ (δηλαδή μόνο wifi) τότε δες και το one plus tab

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
Με ενδιαφέρει αγορά τάμπλετ. Δεν είχα ποτές, αλλά φαντάζομαι ότι είναι ένα smart Phone με μεγάλη οθόνη.
Με ενδιαφέρει κυρίως για να φορτώσω μια προπονητική εφαρμογή αλλά και επειδή μεγάλωσε ο βαθμός πρεσβυωπίας, άρα θα το δουλέψω και για σερφάρισμα κλπ.
Ρίχνοντας μια ματιά, ανάμεσα σε πολλά έπεσα πάνω σε μια προσφορά του eshop, με φαίνεται αρκετά τούμπανο. Εσείς τι λέτε?
Έχω την προηγούμενη γενιά, το 5, και είναι το καλύτερο Android tablet που είχα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.204
To χτύπσα, αύριο θα παραλάβω. Πήγα και το είδα σε ένα φίλο που το έχει. Η οθόνη με κάλυψε, είναι απίστευτα σβέλτο, στο χέρι όντως δεν το γραπώνεις εύκολα, η μπαταρία βγάζει όπως με είπε άνετα 7-8 ώρες (ανάλογα τη φωτεινότητα). Έπαθα σοκ με το ήχο, έχει 4 ηχεία που καταφέρνουν να βγάλουν και βάθος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.204
Επανέρχομαι με εντυπώσεις, το έχω ήδη μια βδομάδα το τεμπλετάκι, του έχω ρουφήξει το μεδούλι και πραγματικά είναι ένα μικρό τερατάκι. Πολλές ευκολίες,αμεσότητα με διάφορες χειρονομίες, μπαταρία εμένα με βγάζει δγιό μέρες με μέτρια προς αρκετή χρήση, η οθόνη χορταστική και πολύ ευκρινής με 144hz ρυθμό ανανέωσης.
Μαναχά ένα μειονέκτημα έχω βρει, είναι βαρύ, άμα δλδ το έχς συνέχεια στα χέρια κάποια στιγμή κουράζει, μαζί με τη θήκη ζυγίζει 700 gr.
Απορώ πως γίνεται να πωλείται στα χρήματα αυτά? , όταν ο ανταγωνισμός ζητά σχεδόν τα διπλάσια...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.876
Who is the Vice President of Google

Για κάντε αναζήτηση στο γκούγλη πριν πατήσετε το λινκ.

• Haha
Reactions: TGD

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan