Διάφορα (υπολογιστές)

TGD

Reaction score
8.689
Γιατί σε εισαγωγικά; Φυσικά υπήρξε δυσλειτουργία, ας είχαν γράψει σωστές οδηγίες. Όχι "περιμένετε" αλλά "ξαναδοκιμάστε αύριο".

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.151

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.151

"I can't go into all the details yet, but we identified a series of multifactor issues at the OS level, at the BIOS level, and I will say that the performance we saw in reviews is not what we expected and not what we intended. The launch just didn't go as planned. That has been a humbling lesson for all of us, inspiring a fairly large response internally to get to the bottom of what happened and to fix it."

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
Οι Mac αποκτούν το πρώτο τους επίσημο gaming πληκτρολόγιο

"Η Apple συνεργάζεται με την Corsair για την κυκλοφορία του πρώτου gaming πληκτρολογίου και ποντικιού ειδικά σχεδιασμένων για Mac.

Σε μια μη αναμενόμενη κίνηση, η Apple εισέρχεται στην αγορά των gaming περιφερειακών μέσω συνεργασίας με την Corsair. Συγκεκριμένα, η Corsair παρουσιάζει το πληκτρολόγιο K65 Plus και το ασύρματο ποντίκι M75, ειδικά σχεδιασμένα για υπολογιστές Mac, σε δύο αποκλειστικές χρωματικές επιλογές."

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.169
o_O>:(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.793
Έφτασαν και στην Ελλάδα τα πρώτα CUDIMMs, clocked unbuffered dimms. Η διαφορά τους με τα συνηθισμένα UDIMMs που χρησιμοποιύνται για χρόνια στους οικιακούς υπολογιστές έγκειται στην ύπαρξη τοπικού κυκλώματος χρονισμού του dimm, κάτι που βελτιώνει (ελαττώνει) την πιθανότητα σφάλματος χρονισμού από τον ελεγκτή μνήμης του επεξεργαστή, μιας που οι ταχύτητες πλέον είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Αυτός ο client clock driver θα τοποθετείται σε dimms DDR5 6400 και άνω, και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνον από τους Intel τελευταίας γενιάς. Τα συγκεκριμένα dimm θα μπορούν να τοποθετούνται και να αναγνωρίζονται σωστά και από παλιότερους επεξεργαστές, μετά από σχετικό update του UEFI. Προς το παρόν, οι τιμές είναι λιγάκι αλμυρές, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζουν τα λεφτά, κάπου 230 ευρώ για 48GB σε dual channel.

Φυσικά, η αφρόκρεμα της ram θα εξακολουθήσουν να είναι οι ECC μνήμες - άλλωστε εκεί οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ αυστηρές.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.151
Έφτασαν και στην Ελλάδα τα πρώτα CUDIMMs, clocked unbuffered dimms. Η διαφορά τους με τα συνηθισμένα UDIMMs που χρησιμοποιύνται για χρόνια στους οικιακούς υπολογιστές έγκειται στην ύπαρξη τοπικού κυκλώματος χρονισμού του dimm, κάτι που βελτιώνει (ελαττώνει) την πιθανότητα σφάλματος χρονισμού από τον ελεγκτή μνήμης του επεξεργαστή, μιας που οι ταχύτητες πλέον είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Αυτός ο client clock driver θα τοποθετείται σε dimms DDR5 6400 και άνω, και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνον από τους Intel τελευταίας γενιάς. Τα συγκεκριμένα dimm θα μπορούν να τοποθετούνται και να αναγνωρίζονται σωστά και από παλιότερους επεξεργαστές, μετά από σχετικό update του UEFI. Προς το παρόν, οι τιμές είναι λιγάκι αλμυρές, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζουν τα λεφτά, κάπου 230 ευρώ για 48GB σε dual channel.

Φυσικά, η αφρόκρεμα της ram θα εξακολουθήσουν να είναι οι ECC μνήμες - άλλωστε εκεί οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ αυστηρές.

:idk:

Θέλω λαμπάκια!!!

θθθ.png

ika

News
Reaction score
14.954
:idk:

Θέλω λαμπάκια!!!

View attachment 351443
Δεν διαθέτει φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων, μπορεί να έχει ένα χρώμα φωτισμό.
Θέλει ψάξιμο, μην σε παίρνει από κάτω αμέσως.
:boast: :dance2: :gamer:
Τι να πω εγώ που ψάχνω interconect με φωτισμό και δεν βρίσκω...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Και μένα κάπως έτσι είναι το κουτί, εκτός από τα μαμά led που έχει η κάρτα γραφικών, η κάρτα ήχου, έχω πετάξει και λεντοταινία μέσα. Στα fan δεν υπάρχει φωτισμός, δεν με αρέσει, το θεωρώ λίγο κίτς.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.151
Οπότε τι, κι άλλα θέλεις, να το κάνεις... καρνάβαλο; :geek: :roflmao:
Το κουτί έχει αμέτρητα presets με διαφορετικά patterns.

Πού να δεις και το πληκτρολόγιο! :biggrin:

Reaction score
16.114
Και το δικό μου be quiet έχει κάτι παρόμοια, αλλά δεν τα βάζω (τώρα τα έβαλα, επειδή το θυμήθηκα)! Και η mb νομίζω έχει, κι αυτή κλειστά... Πληκτρολόγιο είχα ένα ωραίο, Corsair Κ70 με κόκκινα led μόνο (είχε βγει μετά και πολύχρωμα), αλλά το.... πέταξα (αφού απεβίωσε όταν έριξα καφέ πάνω του)! :roflmao: :lolsign: :geek:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.793
συγκεκριμένα dimm θα μπορούν να τοποθετούνται και να αναγνωρίζονται σωστά και από παλιότερους επεξεργαστές, μετά από σχετικό update του UEFI...
... και ο memory controller θα τα δουλεύει σαν απλά dimms.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ