Διάφορα (υπολογιστές)

Reaction score
12.655
Γι'αυτό, όταν στήνουμε ένα σύστημα, πρέπει να σκεφτόμαστε τί σκοπούς θα εξυπηρετεί και να προμηθευόμαστε το κατάλληλο hardware. Εγώ πλέον κάθε σημαντικό δίσκο τον αγοράζω εις τριπλούν, αλλά επειδή δεν σκεφτόμουν έτσι πάντα, όταν έχω χρόνο κάθομαι και ξεσκαρτάρω αρχεία απο ένα 2Tb HDD που τα έριχνα όλα χύμα εκεί μέσα. Φανταστείτε μια σκηνή σαν τον κύριο Μιγιάγκι απο το Καράτε κιντ που κυνηγάει τη μύγα με τα chopsticks, ένα πράγμα.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.890
Κι εγώ έχω δίσκους αφημένους στην άκρη με παλιά αρχεία, και ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα βρω ποτέ αυτό που ίσως να χρειαστώ κάποτε, κι αν το βρω μάλλον δεν θα υπάρχει πια το πρόγραμμα για να το τρέξω.
Αλλά τι εννοείς:
κάθε σημαντικό δίσκο τον αγοράζω εις τριπλούν
Εγώ σκέφτομαι πάντα ότι να παίρνεις ίδιους δίσκους δεν είναι καλή ιδέα. Αν είναι στραβή η παρτίδα, θα χαλάσουν μαζί, οπότε πιο ασφαλές είναι να είναι τελείως διαφορετικοί.

Reaction score
12.655
Κι εγώ έχω δίσκους αφημένους στην άκρη με παλιά αρχεία, και ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα βρω ποτέ αυτό που ίσως να χρειαστώ κάποτε, κι αν το βρω μάλλον δεν θα υπάρχει πια το πρόγραμμα για να το τρέξω.
Αλλά τι εννοείς:

Εγώ σκέφτομαι πάντα ότι να παίρνεις ίδιους δίσκους δεν είναι καλή ιδέα. Αν είναι στραβή η παρτίδα, θα χαλάσουν μαζί, οπότε πιο ασφαλές είναι να είναι τελείως διαφορετικοί.
Αν και ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί τον παράγοντα της ελαττωματικής παρτίδας, μέχρι στιγμής προσπαθούσα να είχα την ίδια χωρητικότητα εις τριπλούν, π.χ. έχω 1Tb HDD, SSD, NVMe.

• Like
Reactions: TGD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.339
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707