Πέρυσι με συγκίνησαν τα βίντεο του Momondo καθώς τα παρακολουθούσα με περιέργεια και φέτος με βλέπω να βάζω στο παιχνίδι και τους γονείς μου...,εξαιτίας της πίεσης που ασκεί ο γιος μου.
Ευτυχής σύμπτωση ειναι,πως πάντα έβλεπα τον εαυτό μου σαν πολίτη ενος κόσμου διχως σύνορα.
Οι επιστήμονες δεν μπορούν να διακρίνουν αν πρόκειται για άστρο ή πλανήτη
. . . Οι ερευνητές θεωρούν ότι πρόκειται είτε για ένα άστρο είτε για ένα πραγματικά τεράστιο πλανήτη. Αν πρόκειται για άστρο οι ερευνητές εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα καφέ νάνο ενώ αν πρόκειται για πλανήτη αυτός θα είναι απίστευτα μεγάλος αφού υπολογίζεται ότι θα είναι 13 φορές μεγαλύτερος από τον γίγαντα του ηλιακού μας συστήματος, τον Δία! Καφέ νάνοι ονομάζονται τα σώματα που βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση ανάμεσα σε πλανήτες και άστρα με τους περισσότερους ειδικούς να κάνουν λόγο για… «αποτυχημένα άστρα» . . .
. . . Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο, το οποίο ο εμβληματικός Ιταλός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του 1530 , όταν βρισκόταν στο στόχαστρο των Μεδίκων, επειδή υποστήριζε τη λαϊκή εξέγερση εναντίον τους . . .
Secret room in Florence in which Michelangelo sketched and hid from enemies to be opened to public