- Reaction score
- 99.078
B κι εγώ, σαν την Αναστασία. Από 0 στο full. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλα λιγότερα από 75€ βενζίνη.A all the way!
Η Αναστασία είναι B και με σκοτώνει.
B κι εγώ, σαν την Αναστασία. Από 0 στο full. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλα λιγότερα από 75€ βενζίνη.A all the way!
Η Αναστασία είναι B και με σκοτώνει.
Δεν θα κυκλοφορείς σε εθνικές και πολύ επαρχιακό δίκτυο.Αλλωστε δεν υπαρχει πια, ωρα ή μερα που να μη βρίσκεις βενζιναδικο σε ευλογη αποσταση.
E, το ποσο είναι το κατω οριο, που βαζεις βενζινη, το ρυθμίζεις αναλογα με το δικτυο που εχεις γυρω σου.Δεν θα κυκλοφορείς σε εθνικές και πολύ επαρχιακό δίκτυο.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΑΕΡΑ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΗΓιατι να κουβαλας συνεχεια 30 κιλά βενζινη?
Αλλωστε δεν υπαρχει πια, ωρα ή μερα που να μη βρίσκεις βενζιναδικο σε ευλογη αποσταση.
Δεν νομίζω να συμβαίνει πιά σε σοβαρή ποσότητα με τους υποχρεωτικούς θαλάμους αναθυμιάσεων. Μόλις βρεθεί το όχημα σε δροσερό περιβάλλον, υγροποιούνται και τρέχουν στο ρεζερβουάρ. Ή κάπως έτσι.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΑΕΡΑ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ Η
ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΑΚΡΩΣ ΠΤΗΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΠΑΝΥΓΡΟΠΟΕΙΤΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ.Δεν νομίζω να συμβαίνει πιά σε σοβαρή ποσότητα με τους υποχρεωτικούς θαλάμους αναθυμιάσεων. Μόλις βρεθεί το όχημα σε δροσερό περιβάλλον, υγροποιούνται και τρέχουν στο ρεζερβουάρ. Ή κάπως έτσι.
Με πρασινούλι και λευκό το 1950 οι πληθυσμοί που την είχαν βγάλει πιο ελαφρά -έως και "λάδι"- στον ΒΠΠ.