Διάφορα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.125
Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 2004 σήμερα (για την ακρίβεια το 2012)... link

Reaction score
31
Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 2004 σήμερα (για την ακρίβεια το 2012)... link

και που να μπεις παρα μεσα!!!!!!!! εξοπλισμος απιστευτος σαπιζει
και οχι μονο εκει σε ολα τα ολυμπιακα ακινητα

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.125
και που να μπεις παρα μεσα!!!!!!!! εξοπλισμος απιστευτος σαπιζει
και οχι μονο εκει σε ολα τα ολυμπιακα ακινητα
Δυστυχώς, έχω πάει στα περισσότερα και το ξέρω από πρώτο χέρι. Οι επιμέρους ομοσπονδίες δεν έχουν τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρώσουν για τους χώρους που τις φιλοξενούν και έχουμε τη σημερινή κατάντια.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Αυτό που διάβασα για τη στέγη του Καλατράβα πως από μηδενική συντήρηση παίζει να υποχωρήσει σε μερικά χρόνια, έχει καθοπλου υπόσταση ή φόλα είναι;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Αυτό που διάβασα για τη στέγη του Καλατράβα πως από μηδενική συντήρηση παίζει να υποχωρήσει σε μερικά χρόνια, έχει καθοπλου υπόσταση ή φόλα είναι;
Καλου κακου μη περνας απο κατω:roflmao:
Σοβαρα ρε?:D:o

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Καλου κακου μη περνας απο κατω:roflmao:
Σοβαρα ρε?:D:o
Ούτε απ' όξω δεν περνάω... :p
Σοβαρά ρε... Αλλά επειδή κι' εμένα μου φαίνεται απίστευτο να είμαστε τοοοοοσο γίδια, κρατάω επιφύλαξη... 8-)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Εδώ και 25 χρόνια τρώει μόνο πίτσα!
O Dan δεν ακούει με τίποτα αυτούς που λένε ότι το πρόχειρο φαγητό σκοτώνει! Ο 38χρονος από το Μέριλαντ εδώ και 25 χρόνια τρέφεται αποκλειστικά με πίτσα...

Και δεν μιλάμε βέβαια για ένα κομμάτι τη μέρα αλλά για μια ολόκληρη πίτσα 14 κομματιών. Και μάλιστα την προτιμά μόνο με ντομάτα και τυρί, άντε και λίγη ρίγανη για περισσότερο άρωμα και νοστιμιά. Αν και οι γιατροί πολλές φορές τον έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της διατροφής που ακολουθεί, ο ίδιος παραμένει λεπτός, αφού ο μεταβολισμός του είναι άριστος, ενώ η χοληστερίνη του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και όλες οι άλλες εξετάσεις τις οποίες κάνει συχνά πυκνά είναι πεντακάθαρες.

«Δεν μου αρέσει το κρέας ούτε τα λαχανικά. Λατρεύω το ψωμί και το τυρί και σκέφτηκα να κάνω αυτόν το συνδυασμό. Έχω εθιστει πλέον στην πίτσα και προσπαθώ να κάνω εναλλαγές στο ψωμί και στο είδος του τυριού. Φτιάχνω και μόνος μου αν και συνήθως τρώω σε εστιατόριο», λέει ο ίδιος ελπίζοντας πάντα να παραμείνει υγιής για πολύ καιρό ακόμα και ν’ απολαμβάνει τις πίτσες του!

perierga.gr

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.668
Διαφημιστικό κόλπο οι selfie από την απονομή των Όσκαρ

Η φωτογραφία που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο twitter, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια retweets

Διαφημιστικό κόλπο και όχι πράξη αυθορμητισμού φαίνεται τελικά πως ήταν η selfie φωτογραφίες που ανέβαζε στο twitter από το κινητό της τηλέφωνο κατά την απονομή των Όσκαρ η παρουσιάστρια της τελετής Έλεν NτεΤζένερις.
Η φωτογραφία που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο twitter, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια retweets, είναι η φωτογραφία που δείχνει την ΝτεΤζένερις μαζί τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέβιν Σπέισι και Τζάρεντ Λέτο.
Τη φωτογραφία με το κινητό της ΝτεΤζένερις τράβηξε ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι τηλεοπτικές κάμερες βιντεοσκόπησαν το γεγονός και όλος ο πλανήτης είδε ότι το κινητό της Έλεν ντε Τζένερις είναι Samsung...

Όμως, στην πραγματικότητα το κινητό της ΝτεΤζένερις δεν είναι Samsung, αλλά iPhone.
Σύμφωνα με το Bloomberg, όλο το σόου που στήθηκε για τα κοινωνικά δίκτυα δεν ήταν άλλο παρά ένα πανέξυπνο διαφημιστικό κόλπο που σκέφτηκαν οι άνθρωποι της νοτιοκορεάτικης εταιρείας για να προωθήσουν το smartphone.

Για διαφημιστικούς λόγους, άλλωστε, φαίνεται πως οι αστέρες του Χόλιγουντ πείνασαν στη διάρκεια της τελετής και δεν αρνήθηκαν ένα κομμάτι πίτσα που τους προσέφερε η οικοδέσποινα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas