Διάφορα

Reaction score
5.027

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.094
Είμαστε πυλώνες, έ;
Αποκλειστικότητα στο φυσικό αέριο που θα φτάνει μέσω της Ελλάδας στην Ουκρανία φαίνεται να διεκδικεί η Ουάσιγκτον, με τις ανησυχίες της να στρέφονται σε αυτή τη φάση στο ευθέως ανταγωνιστικό αέριο από το Αζερμπαϊτζαν που μπαίνει στη χώρα μας μέσω του αγωγού Tap.< Μέσα στο Σαββατοκύριακο και στον απόηχο της >συμφωνίας Atlantic-See LNG Trade που υπεγράφη στην Αθήνα παρουσία του προέδρου Ζελένσκι, η αμερικανική πλευρά φέρεται να έθεσε βέτο στη δυνατότητα μεταφοράς και αζερικού αερίου προς την Ουκρανία μέσω της Ελλάδας και του Κάθετου Διαδρόμου.
Το ζήτημα ωστόσο που τέθηκε ως προς την προέλευση του αερίου που θα φτάνει στην Ουκρανία, εγείρει ερωτήματα για τη στάση των ΗΠΑ σε σχέση με το νέο διασυνοριακό προϊόν «Route 3» που σχεδιάζουν οι διαχειριστές συστημάτων Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας και Ουκρανίας, μαζί με τον ICGB, τον ανεξάρτητο διαχειριστή του διασυνδετηρίου αγωγού Ελλάδας – Βουλγαρίας. Το «Route 3» περιλαμβάνει παραδόσεις στην Ουκρανία μέσω του Κάθετου Διαδρόμου αζερικού αερίου από το σημείο διασύνδεσης του ICGB με τον αγωγό Tap. Aπό το σημείο αυτό προμηθεύεται και η Βουλγαρία ποσότητες 1 δισ. κ.μ. αζερικού αερίου που έρχεται στην Ελλάδα μέσω του Tap. Αντίστοιχη ποσότητα έχει δεσμεύσει η ΔΕΠΑ και 8 δισ. κ.μ. αζερικού αερίου καταλήγουν μέσω της Ελλάδας στην Ιταλία.

ika

News
Reaction score
17.553
:errwhat:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.412
Μπορεί να είναι τρελή, αλλά δεν θα ήταν απίθανο να της χουφτωσε πχ το στήθος, ο,τι βλέπουν κάνουν.

Ο @Μελίδης Μιχάλης μου έλεγε πριν χρόνια ότι το μικρό γυφτάκι μπήκε στο μπακάλικο της γειτονιάς και είπε στην μπακαλισσα, θεία, χθες η μάνα μου έβαλε στο στόμα της το πουλί του πατέρα μου.

ika

News
Reaction score
17.553
Μπορεί να είναι τρελή, αλλά δεν θα ήταν απίθανο να της χουφτωσε πχ το στήθος, ο,τι βλέπουν κάνουν. Και αντί να καλέσει πχ τους γονείς, πήγε στην αστυνομία? Κουφό δεν είναι? :idk: Άμα της το έδειχνε, τι θα έκανε; καταγγελία στην Χάγη;
Δεν πρέπει το σχολείο να εξετάσει την περίπτωση της?

Ο @Μελίδης Μιχάλης μου έλεγε πριν χρόνια ότι το μικρό γυφτάκι μπήκε στο μπακάλικο της γειτονιάς και είπε στην μπακαλισσα, θεία, χθες η μάνα μου έβαλε στο στόμα της το πουλί του πατέρα μου. Σου είπε ο Μελίδης και τι απάντησε η θεία; Μήπως είχε μαλλιάσει η γλώσσα της δλδ.:boast:

Last edited:

ika

News
Reaction score
17.553
Μεγαλομπροστομούνι.
Και για μάγειρα Μπροστοψώλι και Μεγαλομπροστοψώλι αντίστοιχα.
:party:
Τι λέει ο Λευκαδίτης μας, ο Σταύρος Λαγκαδιανός?
:gamer::boast::acute::drinks:

Η ποδιά σε προικισμένους μάγειρες & μαγείρισσες πως να λέγεται?
:dance::rolleyes:

Last edited:

Reaction score
5.027

Reaction score
5.027

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.676
Members
38.596