Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Το κουράσαμε...
...
...
:142:Ενος αλλου , του διεγραψε τον λογαριασμο το ''αισθημα'', επειδη δεν της εδινε σημασια.:107:
...ούτε εγώ...:142::142:Εγω παντως δεν μπηκα ετσι...Πειραζει???
Κι εγω νόμιζα πως ήταν ψευδώνυμο!Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Από τη στιγμή που γράφετε με ένα ψευδόνυμο τι σας πειράζει;
Γιατί πρέπει να μην φαίνεστε σαν μέλος;
Σας ξέρει κάποιος προσωπικά και θα σας μαλώσει που συμμετέχετε και ταυτίζεστε σαν μέλος σε ένα site που δεν σας εκφράζουν οι πολιτικές απόψεις των μελών του;
Εγώ π.χ. που γράφω με το αληθινό μου όνομα ίσως να είχα ένα λόγο να ζητήσω κάτι τέτοιο.
Εσείς με ψευδόνυμο όμως;
Τόσο πολύ πειράζει;
:142:
...και εγώ θέλω να διαγράψω τον λογαριασμό μου επειδή ο κος Αρβανιτάκης διαφωνεί με τις μουσικές μου προτιμήσεις...:138:
:136::136::136:Φιρί φιρί το πας εσύ.
...
Τι γερνει ρε φιλε, εδω κοντευει να μπαταρειΚαι επειδή θεωρώ ότι το site γέρνει προς μια πλευρά, εκφράζω την επιθυμία της διαγραφής του λογαριασμού μου.
Ουάου μπατάρει το πλοίο, να ρίξουμε τις βάρκες στο νερό, τα γυναικόπαιδα να περάσουν πρώτα.Τι γερνει ρε φιλε, εδω κοντευει να μπαταρει
Γιου νόου δις ις δε τουέντυ φέρστ σέντουρυ. Απολοιφάδια του εμφύλιου και της Μακρονήσου ξεκόλλάτε ρε!!!!!!!!!!!!Και ακομα η μασκοτ του σαιτ με πληθος απαραδεκτων εθνικιστικων μηνυματων ειναι γνωστος διπλοτριπλομπαναρισμενος τυπος υιος βασανιστη της Μακρονησσου
Όταν κάποιος συμμετάσχει σε ένα ανοικτό φόρουμ, σημαίνει ότι κατά την εγγραφή του έχει συμφωνήσει με τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις καθορίζονται από τους κανονισμούς αυτούς και όχι από τα ψυχανεμίσματα του καθενός.Τι να μας πουνε τωρα Να απαιτησεις τη διαγραφη σου Ειναι δικαιωμα σου
Φίλε, το να είσαι μέλος ενός forum δε συνεπάγεται πως ασπάζεσαι κάποια άλλη γνώμη, πλην της δικής σου.Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να μπορώ να τον διαγράψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν: από την στιγμή που στο site λέγονται πράγματα τα οποία δεν με εκφράζουν (ή και με βρίσκουν αντίθετο) σε πολιτικό επίπεδο, έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να θεωρούμε μέλος αυτού του site (από την στιγμή που έχω δώσει πραγματικά στοιχεία για να ανοίξω τον λογαριασμό.
:142: :444:Επιβιβαζόμαστε σ'ενα μέσο μαζικής μεταφοράς προκειμένου να μας πάει από το σημείο Α στο σημείο Β.Ενόσω επιβαίνουμε,είναι οξύμωρο(πρώτα γιά μας τους ίδιους) αντί να ενδιαφερόμαστε κυρίως γιά το πώς θα μας πάει στον προορισμό μας δίχως προσωπικές ΄΄αβαρίες΄΄,να ΄΄ψαχνόμαστε΄΄ γιά το ΄΄ποιόν΄΄ των συνεπιβατών,το πόσοι κάθονται στην αριστερή ή δεξιά σειρά θέσεων ή το πόσοι στέκονται όρθιοι στο...κέντρο.
Είναι επίσης προφανές ότι καμιά ακύρωση εισιτηρίου δε μπορεί ν'αντιστραφεί ώστε το εισιτήριο να ξαναγίνεται έγκυρο όπως προτού χρησιμοποιηθεί.Από κει και πέρα,υπάρχουν οι ΄΄λαθρεπιβάτες΄΄,οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα...:126:
(Το παρόν μήνυμα ήταν μία προσφορά του ΟΑΣ...:612
Επιβιβαζόμαστε σ'ενα μέσο μαζικής μεταφοράς προκειμένου να μας πάει από το σημείο Α στο σημείο Β.Ενόσω επιβαίνουμε,είναι οξύμωρο(πρώτα γιά μας τους ίδιους) αντί να ενδιαφερόμαστε κυρίως γιά το πώς θα μας πάει στον προορισμό μας δίχως προσωπικές ΄΄αβαρίες΄΄,να ΄΄ψαχνόμαστε΄΄ γιά το ΄΄ποιόν΄΄ των συνεπιβατών,το πόσοι κάθονται στην αριστερή ή δεξιά σειρά θέσεων ή το πόσοι στέκονται όρθιοι στο...κέντρο.
Είναι επίσης προφανές ότι καμιά ακύρωση εισιτηρίου δε μπορεί ν'αντιστραφεί ώστε το εισιτήριο να ξαναγίνεται έγκυρο όπως προτού χρησιμοποιηθεί.Από κει και πέρα,υπάρχουν οι ΄΄λαθρεπιβάτες΄΄,οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα...:126:
(Το παρόν μήνυμα ήταν μία προσφορά του ΟΑΣ...:612