Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.064
Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς!*

Εντάξει, αντιβασιλεύς έστω. Χαίρομαι που οι γνωστοί/άγνωστοι δίνουν την παρουσία τους, χαίρομαι που έρχονται νέα άτομα στο χώρο και επίσης χαίρομαι που ένα Leon* μπήκε με αξιώσεις στο SQ, τώρα που το δικό μου έφυγε για Γερμανία, δυστυχώς με εργοστασιακό ηχοσύστημα ξανά (η κατασκευή και κάποια εξαρτήματα είναι προς πώληση).

Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά ώστε να δώσουμε κι εμείς το παρόν, αλλά φευ. Η πικρία λόγω των συνθηκών παραμένει, όμως το μεράκι (βλέπε χούι) δύσκολα φεύγει. Το SQ είναι πάντα στην καρδιά μας.

Για την Xsara (η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορους διαγωνισμούς αλλά μόνο ως επισκέπτης) καταστρώνεται σχέδιο σε tabula rasa. Ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα μου, αλλά θα προσπαθήσουμε να είναι όσο πιο καλό γίνεται.

Όχι για την EMMA, για τη φουκαριάρα την ακοή μου. Για την EMMA εδώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον. Ευθαρσώς και απροκάλυπτα. Ευτυχώς που με αυτήν ως αφορμή γνώρισα 2-3 ανθρώπους τους οποίους θα έκανα/κάνω άνετα παρέα. :cool:

Φιλιά σε όλους!

Reaction score
5

Και ένα βίντεο από το πεζό που ακόμη το παλεύει με 2δρομο! :) καλές ακροάσεις!

Last edited by a moderator:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.011

Είπα να βαλω ενα video απο το αυτοκινητακι μου...τραβηχτηκε μετα τον διαγωνισμο...εχει αλλαχτει η πηγη οποτε θελει εκ νεου ρυθμισμα...αλλα δεν ακουγεται και ασχημα.... :tongue:

Λίγο χαμηλό δεν είναι το ρελαντί?

Last edited by a moderator:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Λίγο χαμηλό δεν είναι το ρελαντί?
Και η θερμοκρασια σαν να εχει παρει τον ανηφορο η' κανω λαθος????????? χε χε χε

Reaction score
24.770

εχουν υγρασια οι μεσαιες και αντισταθμιζει
(ζουλιαριδες)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT