- Reaction score
- 90.642

Ωραία θέα.Μοχιτο για πρώτη φορά με χάρτινο καλαμάκι σε χάρτινο ποτήρι.
Πιο οικολογικό θα ήταν από μελιτζάνα;
View attachment 220962
View attachment 220963
View attachment 220964
Δεν θες να το αποχωριστείς το νησί!Μοχιτο για πρώτη φορά με χάρτινο καλαμάκι σε χάρτινο ποτήρι.
Πιο οικολογικό θα ήταν από μελιτζάνα;
View attachment 220962
View attachment 220963
View attachment 220964
Τελικά ποιοι είναι οι τσιγγάνοι, οι ρόμπα και οι γύφτοι ?
αρα σύμφωνα με το άρθρο , γυφτοι, αθίγγανοι, τσιγγάνοι, ρομά είναι το ίδιο.
Δεν ξέρω ποιες είναι οι διάφορες και αν υπάρχουν τελικά, αλλά αυτοί που ήταν στο πλοίο, ήταν διαφορετικοί από τον κλασσικό γύφτο, με το σαραβαλιασμένο αγροτικό, που μαζεύει διάφορα από τους κάδους σκουπιδιών. Αυτοί ήταν πιο ανοιχτόχρωμοι, ντυμένοι καλά (οκ με κιτς γουστο), με ακριβά αυτοκίνητα ή με κανονικά, αλλά σε άριστη κατάσταση (πεντακάθαρα, με λαστιχαρες - ζάντες, μπουριά..... κούκλες!!!!) και πάνω στο πλοίο αγόραζαν από το κυλικείο άπειρα πράγματα (όταν οι περισσότεροι αγόραζαν καφέ και κανένα νεράκι). Δεν θέλω να αναφερθώ σε περιστατικά, δεν έχει και νόημα άλλωστε, αλλά πραγματικά ήταν ανεξέλεγκτοι. Τώρα πως όλοι αυτοί είχαν έρθει στην Τήνο, δεν μπορώ να καταλάβω. Να ήταν εμβολιασμένοι? Να είχαν κάνει μοριακό τεστ? Μήπως για την επιστροφή όλοι αυτοί είχαν κάνει self test? Mε την ευκαιρία να πω, ότι ο έλεγχος από την Τήνο ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος......αρα σύμφωνα με το άρθρο , γυφτοι, αθίγγανοι, τσιγγάνοι, ρομά είναι το ίδιο.
Αλλά γιατί οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται με διαφορετικό χαρακτηρισμό ;
Και που είναι το «εδώ» ;
Δεν είναι προσβάσιμο, πήγα.Επίσης θα ήθελα να επισκεφτείτε αυτό το Location απέναντι.
( Εγώ,δεν πρόλαβα....)
View attachment 220972
View attachment 220979
Δεν είναι προσβάσιμο, πήγα.
Κλειδωμένη πόρτα..