- Reaction score
- 95
Πραγματικά!!! φίλος που δουλεύει σε κούριερ μου λέει ότι τα κολάν και τα παντς πουλάνε πολύ στο χωριό!! το κακό είναι όταν δεν εφαρμόζουν και ρωτάν αυτόν τι φταίει!!! 

η μουσική μαμεί....ειτίλα κάργα!Είδα την νέα διαφήμιση των Goody's με τίτλο «Έμπαινες;»
Εγώ την βρήκα πολύ ακραία, ανήθικη, προκλητική και τέλος αηδιαστική.
Προβολή λανθασμένων προτύπων, πολυσεξουαλικότητα, με στιγμιότυπα από γκέυ, λεσβίες, συμμορίες, μπούλινγκ, απ' όλα έχει ο μπαξές.
Το "έμπαινες;" είναι έκφραση - ερώτηση των σημερινών νέων, για το αν υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον κανονικό ή χυδαίο.
Δείχνει και μια συμμορία με ρόπαλα που πλησιάζει ένα αμάξι με σκοπό να το σπάσει, επειδή πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων.
Απόδοση δικαιοσύνης με αυτοδικία.
Απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους, διότι προφανώς είναι το μόνο τάργκετ γκρούπ της εταιρίας αυτής, που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και τόσα χρόνια ο κόσμος την διατηρεί ακόμη μάχιμη μέσα σε τέτοιο ανταγωνισμό.
Προσωπικά εδώ και χρόνια δεν πατάω σε αυτά τα μαγαζιά, δεν θεωρώ καν φαγητό για ανθρώπους τις αηδίες που σερβίρουν στα Goody's.
Τώρα ένας παραπάνω λόγος να περνάω και από μακρυά τους.
Ήμουν σίγουρος γι΄αυτό Βασίλη.
Και ομως, η διαφημιση αυτη στο επισημο "ανεβασμα" στο YouTube εχει υπερπολλαπλασια dislikes σε σχεση με τα likes και πολλα, παρα πολλα καυστικα σχολια.εγώ πάλι τη βρήκα εξαιρετική για το κοινό που απευθύνεται και για τα θέματα που βάζει, αν απευθυνόταν σε εμένα (που δεν απευθύνεται) θα μου ήταν αδιάφορη...ου γαρ έρχεται μόνο![]()