Διαφημίσεις ''σκουπίδια'' και ''διαμάντια''

Reaction score
17.727

«Συγνώμη,Ποιες γερμανικές εταιριες αυτοκινήτων γνωριζετε?»

«……»

» Αυτές είναι όλες ?»

» Ετσι νομίζω …»

» Και την Mercedes Benz ?”

» Α, φυσικά κι αυτή υπάρχει!»

• Like
Reactions: TGD

Reaction score
72
Το πέτυχα τυχαία πριν από λίγο... Τελείως ό,τι να 'ναι και τελείως προχειρογυρισμένη διαφήμιση... Άκου εκεί ''ricardo.gr''. Απλά πήγανε σε ένα δασάκι, βάλανε 2 ''ηθοποιούς'' που μάλλον βρήκαν στο δρόμο εκείνη την ώρα ή στις Οικογενειακές Ιστορίες, ανοίξανε μια χάλια κάμερα (κινητού), χωρίς να έχουν σενάριο και τους είπαν: ''Γυρίζουμε διαφήμιση, πείτε απλά ό,τι σας κατέβει'' :p

Μου θυμίζει αυτά τα βιντεάκια που μαζεύονται παρέες και απλά σκαρφίζονται γελοίες ατάκες ή παρωδίες, τις κάνουν βιντεάκι, το γυρίζουν με κινητό Nokia που έχει κάμερα 1MP και απλά το ανεβάζουν στο youtube ή και βιντεοταινία του '80 με ό,τι να ναι βλακώδεις ατάκες, χωρίς σενάριο γυρισμένη στο πόδι...

Last edited:

Reaction score
198
Αυτή η προχειρότητα είναι τόσο προφανής που νομίζω ότι είναι στημένη και εντός του concept της συγκεκριμένης διαφήμισης. Τώρα αν θα δουλέψει ή όχι προς όφελος του διαφημιζόμενου αυτό το ξέρουν καλύτερα οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εταιρείας.

Reaction score
72
Αυτή η προχειρότητα είναι τόσο προφανής που νομίζω ότι είναι στημένη και εντός του concept της συγκεκριμένης διαφήμισης. Τώρα αν θα δουλέψει ή όχι προς όφελος του διαφημιζόμενου αυτό το ξέρουν καλύτερα οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εταιρείας.
@Audiophile αυτό το ricardo.gr δεν βλέπω να υπάρχει πια, δεν μακροημέρευσε φαίνεται, άρα δεν σημαίνει ότι πέτυχε και πολύ η διαφήμιση...
Επίσης για την διαφήμιση:
Του άλλου του δώσανε να φορέσει ένα παλτό με 5 σαβούρες κρεμασμένες μέσα (μαυραγορίτης και καλά?)
Α, επίσης δεν το ήξερα ότι οι πωλητές/μαυραγορίτες (ή ότι είναι αυτός) πάνε μέσα στην ερημιά για να πουλήσουν...
Εντωμεταξύ η άλλη που ήξερε ότι δεν θα τη σκότωνε ή κάτι τέτοιο μες την ερημιά έτσι όπως είναι το παρουσιαστικό του και άρχισε κατευθείαν να τον ρωτάει για το σάιτ κτλ.

Last edited:

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.696
Ο Σκωτσέζος το τερμάτισε...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.268

Staff online