Διλημμα επιλογη ενισχυτη

Reaction score
255
Τον Onkyo. Δες και τους Yamaha rx-v779, Pioneer vsx-1131. Απο τους τρεις καλυτερος ειναι ο Yamaha
και τιμη 14 ευρω !!! ακριβοτερος απο τον Onkyo. 659 ευρω ο Yamy, 645 ευρω ο Onkyo.

Last edited:

Reaction score
47
Ευχαριστω! δες και eshop 439 ο onkyo!! απλα εχω βρει μεταχειρισμενο και οον marantz στην ιδια τιμη

Reaction score
255
Προσεξε με τον Onkyo, βγαζουν προβληματα οι HDMI και αναπτυσουν υψηλες θερμοκρασιες μετα απο ωρα λειτουργιας... σ' αυτα τα χρηματα σου προτεινω τον Yamaha γιατι εχει 7.2 pre-out, ωστε αν θελησεις μπορεις με την προσθηκη 7καναλου τελικου, να τον εχεις σαν προενισχυτη. Ο Onkyo δεν εχει 7.2 pre-out ...............
Παντως ο Yamaha ειναι ποιοτικοτερο μηχανημα απο τον Onkyo
Στο amazon.co.uk τον Yamaha τον πουλαει 399 λιρες ή 474 ευρω.....
http://www.idealo.co.uk/go/72572879...399.99&productid=4826916&sid=22828&type=offer

Last edited:

Reaction score
47
Νομιζω παλιοτερα υπηρχαν τετοια θεματα. Τωρα οσοι παραπονουνται ειναι οτι χρησιμοποιουν μακρια.φθηνα καλωδια. Σε αυτα τα λεφτα παιρνω υποδεεστερο ενισχυτη σε yamaha. Τα preout δεν με ενδιαφερουν αλλα με ενδιαφερει η δευτερη εξοδος HDMI

Reaction score
255
Μιλαμε για προβλημα στην πλακετα HDMI.....
Δευτερη εξοδο HDMI, εχει και ο Yamaha
Με τι set-up θα τον δουλεψεις ?

Reaction score
47
Ναι αλλα αυτα τα εχεις διαβασει για παλαιοτερα μοντελα ετσι δεν ειναι? Παιζω με 5.1 audio spectrum studio 3 μπροστα με το κεντρικο και focal sib τα πισω. Ο yamaha 781 που μαλλον εννοεις εχει 650!

Reaction score
255
Εγω σου ειπα για τον 779 και οχι τον 781. Ο 781 ειναι ο αντικαταστατης του 779, με τιμη στα 630 ευρω.

Reaction score
47
Hcfreak αυτή είναι τιμή Αγγλίας όμως εδώ δεν υπάρχει ούτε μπορώ να τον βρω στα 474. Αν τον έβρισκα σε αυτή την τιμή yamaha θα έπαιρνα.

Dimitristop γιατί τόσο απόλυτος ?

Reaction score
255
Δεν εχεις καποιον γνωστο, που αγοραζει απο εξωτερικο, να τον παραγγειλει αυτος για σενα και του δινεις τα χρηματα........
Σε μια βδομαδα θα εχεις τον Yamy σπιτι σου.
[DOUBLEPOST=1473026899][/DOUBLEPOST]Μπορεις να ψαξεις μεσα στο φορουμ και να διαπιστωσεις ο ιδιος τις γνωμες για την Onkyo.

Reaction score
47
Κοιτα εχω γενικα διαβασει αναμεικτα σχολια, οπως για ολες τις μαρκες δηλαδη..Οσον αφορα για εξωτερικο οχι δυστυχως δεν εχω καποιον αλλα ετσι και αλλιως τα μεταφορικα λογω βαρους θα ειναι αρκετα..

Reaction score
255
Απο Αγγλια για τον yamy θα πληρωσεις περιπου 30-35 ευρω με την courrier που στελνει η Amazon.

Reaction score
47
Μου ερχεται 530 ευρω τελικη. Απο οτι φαινεται το amazon στελνει Ελλαδα νομιζα οτι ειχε σταματησει...Παντως και για τον συγκεκριμενο onkyo τα καλυτερα λενε τα reviews στο αμαζον ( εκτος απο εναν )

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
onkyo πλεον δεν ξερω καποιο forum που να τον προτεινει, λογω της ισοσταθμισης του.
yamaha-pioneer -marantz denon

Reaction score
47
Από ότι βλεπω είναι ομοφωνη η αποφαση :( Με λιγα λογια μακρια από Onkyo... Όχι τιποτα άλλο με περιμενει στο μαγαζι να τον παρω..μαλλον θα ακυρωσω και θα παω για Yamaha.. Ειχα παντως την εντυπωση ότι οποια προβλήματα υπηρχαν αφορουσαν παλιοτερα μοντελα και όχι τον 646 η μεταγενέστερα.
Η πιο λογικη επιλογή λοιπον μετα είναι ο 779 που ανεφερε ο hcfreak νωριτερα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Ειχα παντως την εντυπωση ότι οποια προβλήματα υπηρχαν αφορουσαν παλιοτερα μοντελα
Έτσι έχω καταλάβει κι εγώ, αλλά η ισοστάθμιση; Πάρε άλλον.

Reaction score
255
Τον εχεις παραγγειλει και μετα ρωτας το φορουμ, αν ειναι καλος ενισχυτης ???
Ναι το accuEQ.........ειναι για τον π......ο

Reaction score
47
hcfreak δεν είναι αναγκη να τον παρω δεν εχω πληρωσει τιποτα οποτε εχει νοημα που ρωταω εδώ πριν τον παρω. Οκ το accuEQ δεν δουλευει ( αν και εχω διαβασει ότι τα κανει μανταρα στις ρυθμισεις crossover αλλα στις αποστασεις είναι σχετικα ακριβες ) από εκει και περα οι ρυθμισεις δεν γινονται και χειροκίνητα?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης