S
sk4t4
Guest
Aν ο κατασκευαστης ακολουθησει τις οδηγιες μου και μου φτιαξει ενα,μονο για μενα,το αγοραζω,αβλεπως.
CD Audio είναι μια Ελληνική εταιρία
Το C θα είναι πάντα μπροστά από το D....CDAudio.....;;;!!!
Πότε μπηκε το "C" μπροστά.....άτιμη τουρτα!!!!!!![]()
Ναι....σωστά.....ο Cαπιταλισμος είναι παντα μπροστά από την Dημοκρατία......Το C θα είναι πάντα μπροστά από το D....
Είναι ο Cαπιταλισμός ηλίθιε...![]()
Aν ο κατασκευαστης ακολουθησει τις οδηγιες μου και μου φτιαξει ενα,μονο για μενα,το αγοραζω,αβλεπως.![]()
Με τη Λόλα....!!!!!μα που ειναι ο ολδυ
Μη με προδιδεις γιατι δεν το προσεξε κανεις.Καλύτερα πές το "αβλεπί",μην αρχίσουν και τσακώνονται οι λεξικογράφοι χρονιάρες μέρες.
Και σου έχω πει να προσέχεις τις παρέες με βαρκαρηδες και μουτσους...Το παλαμάρι του βαρκάρη με αποτέλειωσε πάντως!![]()
Ωραίο αυτό.Κακοπαθημενοι μου χαϊενταδες,
οσο εσεις αναζητατε τα καθαρα ΤΑ ΑΜΩΜΑ ηλεχτρονια του (αναλογικου-πσηφιακου) σας σηματος - χαμενοι σε ατροπους ασημενιους τελλουριακους ροδιακους χαλκινους πνευστους - ο ολντυς την εκανε για αλλες πολιτειες.
Αφησε την χιμαιρα,τη μεγαιρα και τη στριγγλα του χαϊφαϊ οπισω ντου και απολαμβανει την ελευθερια ντου τρεχωντας ημιγυμνος (ναι και μερικες φορες ολογυμνος) στσι νοτιες παραλιες του thegoodoldrethemnos.
Ωστοσο ... το χαΪφαϊ ειναι ερωτας, ερωτας λεγω και ουχι αγαπη και γαμος απο συμφερον.Οσα πιντιεφ και να με βαλετε να διαβασω δεν πειθωμαι.
Ηρθα σ' αυτον' εδω το κοσμο για να ερωτευθω !
Και μου συνεβει !
Και ειμαι πλεον ευτυχης !
Κι εταιριαξα ολους τσι κοσμους στην ιδια αγκαλια !
Και τη λαμπα και το πσηφιο και το μικρο το πονηρο το μπλε λεντακι απου περιφρονουνε οι πολλοι (λες και ποτε ηξεραν ...) ...
ιδου
View attachment 114750
κι εχω ερθει σε επαφη με τον εαφτο μου ...
κι εχω γεμισει αγαπη ...
φιλια ...