Δοκιμη, full-range vs Arcos

Reaction score
181
Τακη μη σκας.

Στα γκάζια η τσιρίδα οφείλεται επειδής δεν έχεις τίποτα κάτω από τα 70-80 χερτζ. (μην πω παραπάνω και γίνω κακός... τηρουμένων φυσικά των αναλογιών των ενισχυτών σου αλλά και της δυνατότητας διαχείρισης ισχύος και διαδρομών των μονόδρομων)
Οπότε χώσε ένα ενεργό σαμπ της προκοπής και θα είσαι τζετ ενώ η ζωντάνια που εισέπραξες δεν θα σου λείψει...
Μόλις ξαλαφρώσεις κάτω π.χ από τα 80 τα μονόδρομα, μετά θα γίνουν λουκουμάκι...
Το είχα δοκιμάσει παλιά και μου άρεσε τρομερά το αποτέλεσμα, αλλά λόγω χώρου υπήρχε ανεπάρκεια ειδικά μετά την 5η μπύρα...

Αυτό με το αδελφό πολύ μου άρεσε γιατί έτσι πρέπει να είναι, άσχετα αν ένθεν και ένθεν υπάρχουν διαφορετικές πρακτικές.-

Reaction score
29.535
Απάντηση: Δοκιμη, full-range vs Arcos

Το είχα δοκιμάσει παλιά και μου άρεσε τρομερά το αποτέλεσμα, αλλά λόγω χώρου υπήρχε ανεπάρκεια ειδικά μετά την 5η μπύρα...

Τώρα μιλάς σωστά.
Δεν ξέρω τι κάνουν όμως πάνω απο τους 10 χιλιόκυκλους.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Δοκιμη, full-range vs Arcos

Δεν ξέρω τι κάνουν όμως πάνω απο τους 10 χιλιόκυκλους.
Οτι και οι 10 μπύρες.........Θολούρα:619:

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Δοκιμη, full-range vs Arcos

Τακη μη σκας.

Στα γκάζια η τσιρίδα οφείλεται επειδής δεν έχεις τίποτα κάτω από τα 70-80 χερτζ. (μην πω παραπάνω και γίνω κακός... τηρουμένων φυσικά των αναλογιών των ενισχυτών σου αλλά και της δυνατότητας διαχείρισης ισχύος και διαδρομών των μονόδρομων)
Οπότε χώσε ένα ενεργό σαμπ της προκοπής και θα είσαι τζετ ενώ η ζωντάνια που εισέπραξες δεν θα σου λείψει...
Μόλις ξαλαφρώσεις κάτω π.χ από τα 80 τα μονόδρομα, μετά θα γίνουν λουκουμάκι...

Αυτό με το αδελφό πολύ μου άρεσε γιατί έτσι πρέπει να είναι, άσχετα αν ένθεν και ένθεν υπάρχουν διαφορετικές πρακτικές.-
φιλος με otl σαν και τον δικο μου , παιζει με ανοιχτη μπαφλα ομοκεντρικο 15 ιντζες, και με σαμπ παλι ανοιχτης μπαφλας επισης 15 ιντζες, και το οδηγει με διακοπτικο ενισχυτη 100 βατ. Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef