Γεια σας παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum και ειμαι (αληθεια) ιδιαιτερα ενθουσιασμενος! Παρακολουθω εδω και καιρο τα θεματα που συζητατε και εχω καταλαβει οτι μπορω να υπολογιζω στη βοηθεια σας,σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω αναφορικα με καποιον ενισχυτη που σκεφτομαι να παρω. Εχω 2 AS Aeolus και θελω να αγορασω ενα ενισχυτικο (ολοκληρωμενο η και προ-τελικο).Ποια ειναι η γνωμη σας για τον KRELL Kav400xi? Σε συγκριση με τον MUSICAL FIDELITY A5? Μηπως καποιον τελικο αμερικανικο με πολλα watts (ADCOM , PARASOUND, ANTHEM) με ενα σχετικα καλο προ? Ακομη και BRYSTON σκεφτομαι...Για πηγη εχω καταληξει σε ενα εκ των UNICO CD και CARY 308T(αναλογα με τον ενισχυτη)..Το budget μου φτανει με το ζορι τα 3000-3500 ευρω (για τον ενισχυτη). Για την ωρα , τα ηχεια οδηγουνται απο εναν PIONEER AX10 .Δεν παιζουν καθολου ασχημα (ο ενισχυτης οδηγει μονο αυτα σε stereo direct). Αγορασα τον ενισχυτη πριν 2 χρονια και δεν τον εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου ως πολυκαναλο λογω πολυ ασχημων συγκυριων (αναγκαστικες μετακομισεις...).Ετσι ,θελω οπωσδηποτε να τον αλλαξω με εναν δικαναλο ποιοτικο,γιατι νομιζω οτι παει χαραμι με τις τοσες δυνατοτητες του να μενουν αχρησιμοποιητες.Απο την αλλη, νομιζω οτι και τα ηχεια θα δειξουν τις δυνατοτητες τους σε ενα αμιγες δικαναλο συστημα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023