Δυο καναλια για δυο Αιολους...

Reaction score
650
Οπωσδήποτε να ακούσεις τους ενισχυτές στο χώρο σου. Το ποσό είναι υψηλό και δεν δικαιολογούνται λανθασμένες επιλογές.
Τα αυτιά σου να αποφασίσουν και να έχεις δική σου άποψη διαμορφωμένη.

Reaction score
3
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω δυσμενώς,θα έλεγα ότι ο KRELL δεν κάνει για τα συγκεκριμένα ηχεία.
Τον Musical Fidelity δεν τον έχω ακούσει,οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Reaction score
0
Γιαννη εχεις απολυτο δικιο για το θεμα του χωρου ακροασης.Δεν ξερω ομως πως θα μπορεσω να το ρυθμισω.Ειναι πρακτικα αδυνατον να προσομειωσω τον δικο μου χωρο οταν, συνηθως, στους αντιπροσωπους ο χωρος ειναι πολυ προσεγμενος για να επιτυγχανεται το καλυτερο αποτελεσμα.Θα δουμε... --- Σπυρο σε ευχαριστω πολυ για το mail!Σιγουρα θα το κοιταξω εντος της εβδομαδας.Λες να καταληξω με BRYSTON και να "κλεισω" για τα επομενα 20 χρονακια?! :D ...Παντως, ο εν λογω ενισχυτης ειναι αυτος που στην ουσια εχει χτισει τη φημη της εταιριας στο consumer-audiopile κοινο τα τελευταια 10 περιπου χρονια. ---Τελος, Γιωργο γιατι το πιστευεις αυτο για τον KRELL? Πιστευεις οτι σαν ολοκληρωμενος ,για αυτα τα ηχεια, υπολειπεται σε κατι? :? (καθε βοηθεια παντα ευπροσδεκτη)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Σπυρο σε ευχαριστω πολυ για το mail!Σιγουρα θα το κοιταξω εντος της εβδομαδας.Λες να καταληξω με BRYSTON και να "κλεισω" για τα επομενα 20 χρονακια?! :D ...Παντως, ο εν λογω ενισχυτης ειναι αυτος που στην ουσια εχει χτισει τη φημη της εταιριας στο consumer-audiopile κοινο τα τελευταια 10 περιπου χρονια.
αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στα bryston...
20 χρόνια εγγύηση!!!

Reaction score
3
Δεν θέλω να προκαταλάβω κανέναν με την δική μου άποψη,όμως κάποια εποχή είχα αυτά τα ηχεία και μπορώ να πω ότι είναι επιλεκτικά σε ενισχυτικά,με προτίμηση σε αυτά που έχουν γεμάτο και γλυκό ήχο.
Γι'αυτό τον λόγο μίλησα για λάμπες,υβρίδιο,ακόμη και τάξη ΑΛΦΑ,εάν είναι δυνατόν.

Ενισχυτές όπως οι ΚRELL και οι BRYSTON,δεν είναι το καλύτερο ταίρι γι'αυτά.

Τέλος,καλό θα ήταν να κάνεις δοκιμή στο χώρο σου,στο σύστημά σου,πρίν αποφασίσεις. :)

Reaction score
0
Θα ηθελα και εγω να τον ακουγα αλλα δυστυχως δεν γνωριζω καποιον να τον εχει. (ακομα περιμενω να παρω αυτον τον Α308 απο τον φιλο μου...). Η μονη λυση (οχι και η πιο καλη) ειναι να κανονισεις ακροαση στον αντιπροσωπο (EXCLUSIVE AUDIO).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.192
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giannisx4